CATEGORIEËN

Nieuws

Apple blijft de grenzen verleggen als het gaat om technologische innovatie, en met de release van de nieuwe iPhone 15-serie is daar eindelijk USB-C. Lees hier alles over de nieuwe iPhone 15 aansluitingen en welke kabel jij nodig hebt.

Welke ISO kabel heb je nodig?

Vroeger was het een heel karwei om een andere autoradio aan te sluiten. Het aansluiten van een nieuwe autoradio is tegenwoordig gelukkig een stuk eenvoudiger. Maar welke ISO kabels heb je nodig? Hier lees je alles over de populairste autoradio aansluitkabel.

Welke reisadapter of omvormer heb ik nodig?

Wat leuk! Je gaat op reis! Natuurlijk wil je goed voorbereid zijn. En vraag je je af of en welke reisadapter of omvormer je nodig hebt. Zorg ervoor dat je één ding niet vergeet: controleer of je een reisadapter of omvormer nodig hebt! Lees hier alles over verschillende stekkers en adapters.

Heb jij een iPad die langzaam oplaadt?

Heb jij een iPad die langzaam oplaadt? De iPad laadt aan het stopcontact langzaam op of laadt zelfs helemaal niet op wanneer deze aan de computer wordt aangesloten. Hier lees je alles over welke lader je nodig hebt.

FireWire Camcorder of videocamera aansluiten op USB

Heb je een FireWire Camcorder of videocamera en wil je deze FireWire Camcorder of videocamera aansluiten op USB? Dat is mogelijk, wij kunnen je adviseren, hier lees je welke kabel je nodig hebt om alle beelden op je oude DV camera veilig te stellen.
Verschil tussen modulaire stekkers: RJ10, RJ11, RJ12 en RJ45 zit in het aantal posities en het aantal aanwezige contacten op de stekker. Ze worden gebruikt voor netwerken, telecom en laag voltage toepassingen. Lees hier hoe jij de juiste stekker kunt kiezen.
Veilig opladen op vakantie!? Pas op voor openbare telefoon- en elektronica-opladers! Dat was de waarschuwing die het FBI-bureau in Denver gaf afgelopen week. "Juice jacking" wordt steeds populairder. Maar wat is Juice Jacking, en hoe voorkom je het?

Welke Laadkabel en stekker voor elektrische auto?

Elektrisch rijden wordt steeds meer zichtbaar op de Europese wegen. Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Het is namelijk niet alleen beter voor het milieu, maar vaak ook goedkoper. Hier lees je alles over opladers voor jouw EV.
Momenteel stijgen de prijzen van producten en diensten, waaronder ook de gas- en energieprijzen. De maandelijkse energierekening stijgt dan ook behoorlijk. Wij geven tips om te besparen op je gas- en energieverbruik

Welke kerstverlichting in mijn kerstboom?

De mooiste tijd van het jaar breekt weer bijna aan. Ieder jaar versieren we de kerstboom met de juiste kerstverlichting om die authentieke kerstsfeer te creëren. Maar welke verlichting heb je nodig voor je kerstboom?

Welke E-bike oplader heb ik nodig?

Welke E-bike heb ik oplader nodig? Als vervanger van de huidige oplader die niet meer functioneert of zelfs kwijt is geraakt, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Het vinden van de juiste lader is vaak niet eenvoudig, volg onze handige tips en vind de juiste lader voor jouw elektrische fiets.

DisplayPort 2.0 Specificaties?

Wat zijn specificaties van DisplayPort 2.0 en waarom een DisplayPort V2.0 kabel? In een vorige blog hebben we het gehad over DisplayPort en wat de mogelijkheden zijn, maar omdat er continue nieuwe ontwikkelingen besloten we deze nieuwe ontwikkelingen op een rijtje te zetten.

Elektrische deken veilig?

Is een elektrische deken veilig? Deze vraag krijgen we bij Kabeldirect.nl heel vaak. Het antwoord op de deze vraag is, ja, een elektrische deken is hartstikke veilig. Maar we hebben wel wat tips om deze ook veilig te gebruiken. Lees hier meer.

Hoe 12 Volt apparaten aansluiten op je stopcontact?

Hoe 12 Volt apparaten aansluiten op je stopcontact? Wil je een koelbox of bijvoorbeeld een (mini)-compressor uit de auto aansluiten op een stopcontact in huis? Wij vertellen je hoe, lees hier alles over 230v naar 12v omvormers!

Wat is USB 3.2?

Met de komst van alle nieuwe USB versies is het voor veel consumenten nog niet helemaal duidelijk wat USB 3.2 is. Wij helderen de onduidelijkheid voor eens en voor altijd op. Lees hier alles over wat USB 3.2 is, en hoe jij er maximaal van kunt profiteren.

Wat is USB4?

USB4 (USB 4.0) werd in 2019 al uitgebracht en bestaat op dit moment dus al een tijdje. Ook USB-C draait al langer mee. De twee termen USB 4.0 en USB-C gaan hand-in-hand. USB4 is de versie, USB-C is de aansluiting. Maar wat is USB4 dan? Lees hier alles over de nieuwe USB versie.

DisplayPort kabel, wat kun je ermee?

DisplayPort kabels, wat kun je ermee? We kunnen deze blog beter beginnen met de vraag: Wat kun je er niet mee? Als je op zoek naar een moderne kabel met onnoemelijk veel aansluitmogelijkheden, dan is DisplayPort misschien wel dé aansluiting voor jou.

TV zonder Scart-aansluiting?

Geen Scart-aansluiting aan je TV? Maar ben je gewend je dvd-speler, spelcomputer of andere externe apparatuur op je tv aan te sluiten. Nu heb je een nieuwe televisie gekocht en is deze Scart-aansluiting niet meer te vinden aan de achterkant van je tv. Wij hebben de oplossing.
Je hebt zojuist je nieuwe televisie opgehangen. Dat betekent veel nieuwe kabels en het wegwerken van een HDMI kabel. Doordat de HDMI connector te groot is, komt het vaak voor dat de HDMI kabel niet door de kabelgoot of het gat in de muur gevoerd kan worden.
Brunssum, 25 oktober 2023 - Kabeldirect B.V., dé specialist in kabels en connectoren, maakt zich klaar voor de verhuizing naar een nieuw pand. Vanaf 30 oktober 2023 zullen we onze intrek nemen op een ruimere locatie, wat een belangrijke stap voorwaarts betekent.

Kun je een laptop opladen met een andere oplader?

Laptop opladers, een alledaags stukje technologie dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar cruciaal is voor onze digitale aanwezigheid. Deze apparaten zijn als de bloedvaten die energie leveren aan onze laptops, en zonder deze laptop opladers zouden onze laptops simpelweg slapende schermen zijn. De vraag die we vandaag onder de loep nemen, is of we een laptop kunnen opladen met een oplader die niet specifiek voor dat model is gemaakt. Lees snel verder om er achter te komen of dit mogelijk is.

Wat heb je nodig om een patchkast in te richten?

Patchkasten zijn onmisbare elementen in moderne IT-infrastructuren. Ze dienen als de georganiseerde centrale hub waarin alle netwerkapparatuur en bekabeling samenkomen. Een effectief ingerichte patchkast bevordert niet alleen de efficiëntie, maar draagt ook bij aan de betrouwbaarheid en veiligheid van een netwerk. In deze blog bespreken we de essentiële componenten en best practices voor het inrichten van een patchkast.

Welke oplader heb ik nodig voor mijn laptop?

In deze moderne wereld zijn laptops onmisbaar geworden - of we nu werken, studeren of ontspannen, we kunnen niet zonder. Om ervoor te zorgen dat onze laptops altijd klaar zijn voor gebruik, hebben we een betrouwbare oplader nodig om ze van stroom te voorzien. Laten we eens duiken in de wereld van laptop opladers, ontdekken welke soorten opladers er zijn voor verschillende laptopmerken, leren hoe we een laptop oplader op de juiste manier moeten gebruiken en uitvinden hoe we kunnen bepalen welke oplader onze laptop nodig heeft.

Wat voor reisstekker heb ik nodig in het buitenland?

Ontdek welke reisstekker je nodig hebt tijdens je internationale avonturen. Of je nu naar Amerika, Australië, Azië, Zuid-Afrika, Engeland, Italië of andere landen gaat, het is handig om vooraf te weten of je een reisstekker nodig hebt. Welk stekkertype gebruikt het land waar jij heen gaat? Kabeldirect.nl helpt je graag op weg met uitgebreide informatie, een handig overzicht per land én met een uitgebreid aanbod aan reisstekkers, wereldstekkers en reisadapters.
1 van 2