CATEGORIEËN

HDMI Schakelaars

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Een HDMI schakelaar bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Ervaart u het probleem dat u te weinig HDMI aansluitingen op uw televisie of monitor heeft? Uw televisie, monitor en apparaten kunnen in de loop der tijd beschadigen als u de HDMI kabel telkens moet verwisselen. Dit kunt u heel eenvoudig voorkomen door de aanschaf van een HDMI schakelaar. Met een HDMI schakelaar creëert u namelijk een aantal nieuwe HDMI ingangen. Bekijk hieronder ons assortiment aan HDMI schakelaars.

HDMI schakelaar aansluiten

Het aansluiten van een HDMI schakelaar is zeer eenvoudig. Met een HDMI kabel maakt u een verbinding tussen de schakelaar en uw televisie of monitor. Daarna kunt u met HDMI kabels uw andere apparaten, zoals uw spelcomputer, DVD-speler of laptop aansluiten op de HDMI schakelaar. Vanaf nu kunt u zeer eenvoudig schakelen tussen de verschillende apparaten.

Waar moet u op letten?

Bij de aanschaf van een HDMI schakelaar is het van belang om op een aantal dingen te letten. Ten eerste dient er een keuze gemaakt te worden in hoeveel apparaten u aan wilt sluiten op de schakelaar. Op deze wijze kunt u een keuze maken in het aantal poorten van de schakelaar. Daarnaast is het belangrijk om te weten welke HDMI versie uw televisie ondersteunt. Zo zijn er bijvoorbeeld schakelaars die HDMI versie 1.3, 1.4 en 2.0 ondersteunen. Indien uw TV een 4K resolutie heeft, is het verstandig om een schakelaar te kiezen die dit ook ondersteunt. Bekijk hieronder ons assortiment aan HDMI schakelaars. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.