CATEGORIEƋN

Telefoonhoorn krulsnoeren


Krulsnoeren voor uw telefoonhoorn

Maakt u gebruik van vaste telefonie en heeft u een telefoonhoorn? Dan kan het voorkomen dat uw telefoonsnoer kapot is gegaan. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende krulsnoeren voor uw telefoonhoorn in ons assortiment.

Verschillende varianten

Onze gekrulde telefoonhoorn kabels zijn beschikbaar in verschillende varianten. Wij verkopen bijvoorbeeld krulsnoeren van twee of vijf meter. Daarnaast zijn deze kabels te koop in verschillende kleuren. Let bij de aanschaf van een telefoonhoorn kabel op de connectoren. Het is wel van belang dat de soort connector ook daadwerkelijk in uw telefoonhoorn past. Zo verkopen wij spiraalkabels met RJ9, RJ10 en RJ22 stekkers. Dit staat beschreven in de productbeschrijvingen. Klik hier voor meer informatie over de verschillen in deze connectoren. Hieronder kunt u onze krulsnoeren bekijken.

Heeft u nog vragen?

Heeft u twijfels bij de aanschaf van de juiste krulsnoer voor uw telefoonhoorn? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected] voor professioneel advies of bij vragen.