CATEGORIEƋN

Telefoonkabel op rol


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Telefoonkabels op rol bestelt u bij Kabeldirect

Wilt u uw telefoon aansluiten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan telefoonkabels. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie.

Verschillende soorten

Onze telefoonkabels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo kunt u de kabels aanschaffen per meter, maar ook per rol. Daarnaast zijn de telefoonkabels verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tot slot zit er ook een verschil in het aantal aderen in de kabel.

Waar moet ik op letten?

Let op bij de aanschaf van een telefoonkabel. Deze kabels hebben namelijk een verschillende hoeveelheid aderen. In uw telefoon zit een connector waarop u uw telefoonkabel kunt aansluiten. In deze connector ziet u een aantal pinnetjes zitten. Dit aantal wil ook direct zeggen hoeveel aderen uw telefoonkabel moet bevatten. Zo kunt u ook direct zien welke connector u op de kabel aan kunt sluiten. Wilt u meer informatie over connectoren? Dan kunt u deze blog lezen. Bekijk hieronder ons assortiment aan telefoonkabels op rol.

Heeft u nog vragen?

Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].