CATEGORIEËN

12V Sigaretten aansteker


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Onderweg opladen met de sigarettenaansteker in de auto

Tegenwoordig kunt u uw apparatuur niet alleen meer thuis opladen, maar ook onderweg. Zo ook in de auto. Ideaal voor als u op vakantie gaat en de navigatie u naar uw vakantiebestemming moet leiden. Maar natuurlijk ook gewoon om uw telefoon op te laden terwijl u onderweg bent. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw sigarettenaansteker in gebruik te nemen. Zo kunt u een eenvoudige autolader gebruiken of van de sigarettenaansteker meerdere aansluitingen maken met een splitter.

Soorten autoladers

Er zijn verschillende soorten autoladers. Zo zijn er de traditionele USB-laders, maar ook micro-USB laders, mini autoladers en speciale laders voor Apple. Ook zijn er laders die meerdere apparaten tegelijk kunnen opladen, omdat deze twee of meer USB uitgangen hebben. Vaak wordt er alleen een losse adapter geleverd. Heeft u ook een (USB) kabel nodig om uw apparaat op te laden? Klik dan hier voor ons aanbod van USB kabels. Zie ook ons aanbod van kabels speciaal voor Ipad, tablet, Iphone en smartphones.

12V Splitters

Met een sigarettenaansteker splitter maakt u van de enige sigarettenaansluiting in uw auto meerdere. Zo kunt u bijvoorbeeld meerdere autoladers aan de sigarettenstekker aansluiten om tegelijk een TomTom en telefoon van stroom te voorzien. Ook deze splitters zijn voorzien van een LED lampje dat aangeeft of het apparaat wordt gevoed. Deze splitters zijn daarnaast vrijwel allemaal voorzien van een zekering om overbelasting te voorkomen.

Assortiment aan autoladers

We hebben in ons assortiment zowel eenvoudige autoladers als laders met meerdere USB-aansluitingen. Een autolader sluit u aan in de 12V sigarettenaansteker door deze er simpelweg in te steken. Een led-lampje indiceert of de aansluiting correct is en uw apparaat (telefoon, mp3-speler, tomtom) oplaadt. Daarnaast hebben deze laders vrijwel allemaal veiligheidsopties zoals kortsluitingsprotectie en bescherming tegen overbelasting