CATEGORIEËN

Computer kabels en accessoires

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Computerkabels voor verbinden, overzetten en stroomtoevoer

Er zijn veel verschillende computerkabels die ieder hun eigen functionaliteiten hebben. We hebben een groot en divers aanbod wanneer het aankomt op deze kabels. Zo bieden we zowel verschillende kabels aan voor de wat verouderde apparatuur als kabels voor het nieuwste van het nieuwste.

Er bestaan diverse kabels waarmee je een apparaat aan een scherm kunt verbinden, zoals een dvd-speler aan een televisie. In ons ruime assortiment worden de volgende kabels aangeboden: DVI , VGA , HDMI , KVM en ook de nieuwste DisplayPort en Thunderbolt kabels en accessoires. Raadpleeg de aansluiting of handleiding van het te verbinden apparaat om te weten welke kabel u nodig heeft. Wilt u een extra monitor aansluiten aan uw laptop of pc, lees dan hier de mogelijkheden.

Verbinding toetsenbord en/of muis

Om een toetsenbord of muis aan uw computer te verbinden, kan een USB-kabel worden gebruikt. Voor het aansluiten van toetsenborden en muizen met een PS/2 aansluiting bieden we tevens diverse (verleng)kabels aan.

Data overbrengen

Naast de genoemde functies, hebben diverse hierboven genoemde computerkabels nog andere functies. Zo zijn USB-kabels ook te gebruiken om apparaten onderling te verbinden om zodoende data over te brengen. Ook de Thunderbolt en de eSATA kabel is inzetbaar voor dergelijke verbindingsmogelijkheden, bijvoorbeeld om uw externe harde schijf te verbinden met de computer. Tevens bieden we diverse soorten en maten FireWire kabels en kaarten aan, voor bijvoorbeeld het verbinden van een camcorder met de computer.

Hulp nodig bij het zoeken van de juiste kabel?

Naast de kabels om een verbinding tussen apparaten te maken en het overzetten van data, bieden we ook kabels die nodig zijn voor het opzetten van een netwerk. Andere benodigdheden voor het bouwen van een netwerk vindt u hier . Daarnaast bieden we diverse soorten voedingskabels aan, zoals laptop laders en losse stroomkabels .