CATEGORIEËN

Computerkabels

Computers en laptops bestaan in oneindig veel soorten en maten. Deze apparaten worden al een flink aantal jaren geproduceerd en in de loop der jaren zijn er dus al vele varianten op de markt verschenen. Om jouw PC of laptop uit te breiden met verschillende computer accessoires zoals een toetsenbord, muis of extra schermen heb je de juiste kabel nodig om deze met elkaar te verbinden. Er zijn veel verschillende computerkabels om uit te kiezen die ieder hun eigen functionaliteiten hebben. Wij van Kabeldirect.nl helpen jou als klant graag om aan de passende oplossing te komen. In ons ruime assortiment bieden wij zowel kabels aan voor wat verouderde apparatuur als kabels voor het nieuwste van het nieuwste.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Computerkabels voor monitoren

Er zijn verschillende mogelijkheden om extra monitoren aan te sluiten op jouw PC of laptop. Hiervoor is het wel belangrijk dat je weet welke kabel je moet hebben. Niet iedere computer heeft namelijk dezelfde in- en uitgangen. Kabeldirect.nl heeft voor iedere aansluiting de juiste kabel.

VGA kabels

Een van de oudste kabels om jouw monitor aan te sluiten op je PC of laptop is een VGA kabel. Om deze kabel aan te sluiten hebben de monitor en de computer of laptop een VGA aansluiting nodig. De kabel is volledig analoog en kan geen audiosignalen overbrengen.

DVI kabels

De opvolger van de VGA kabel is de DVI kabel. Hiermee is het mogelijk om zowel een analoog beeldsignaal als digitaal beeldsignaal te versturen, er zijn namelijk verschillende versies waarbij de laatste letter aangeeft welk signaal deze overdraagt. Denk aan DVI-D, waarbij de ‘D’ staat voor digitaal. Ook DVI draagt geen audiosignaal over

DisplayPort kabels

Nadat er een stap gezet werd richting digitaal beeldsignaal met de DVI kabels kwam er een nieuwe kabel op de markt die een volledig digitaal signaal kan versturen. De DisplayPort kabel is een stuk minder kwetsbaar waardoor je een beter signaal dan voorheen kunt verzorgen. Met een DisplayPort kabel is het ook mogelijk audiosignaal over te dragen.

HDMI kabels

Waarschijnlijk de meest bekende en tegenwoordig de meest gebruikte kabel om jouw monitor aan te sluiten is deHDMI kabel. Deze is in vele verschillende soorten en maten te vinden. Met een HDMI kabel kun je overigens ook audiosignalen overbrengen.

USB kabels

USB kabels mogen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. Om data over te dragen naar een PC of computer, is USB (Universal Serial Bus) de kabel die je nodig hebt.

Computer accessoires

Een computer of laptop alleen heeft vaak niet de volledige uitrusting die jij wilt. In veel gevallen zul je ervoor kiezen om deze uit te breiden met allerlei computer accessoires. Er bestaat enorm veel randapparatuur om het gebruik van jouw gekozen apparaat nog beter te maken. Denk bijvoorbeeld aan muizen, toetsenborden, USB hubs, luidsprekers, kaartlezers en ga zo maar door. Voor al deze randapparatuur kun je ook bij Kabeldirect.nl terecht. Ook voor de aanschaf van interne kabels zoals SATA kabels kun je bij ons terecht. Controleer alvorens je een bestelling plaatst altijd welke apparatuur je aan wilt sluiten zodat je jezelf ervan verzekerd de juiste kabel te kopen.

Je computerkabels en computer accessoires kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke kabel jij moet kiezen of wil je graag extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.