CATEGORIEËN

Camerabeveiliging

Er bestaan tal van mogelijkheden om je huis of terrein te beveiligen tegen inbrekers en andere gevaartes. Wanneer je thuis bent, maar vooral wanneer je niet thuis bent, wil je natuurlijk een veilig gevoel hebben. Een van de mogelijkheden om extra veiligheid te creëren in en rondom je woning of kantoor is door middel van camerabeveiliging. Op deze manier heb je dag en nacht zicht op wat er gebeurt en kun je altijd een oogje in het zeil houden. Bij Kabeldirect bieden we hier verschillende oplossingen voor.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Wat kost camerabeveiliging?

Wanneer het gaat om camerabeveiliging zijn de mogelijkheden enorm uitgebreid. Je kunt daarom zelf kiezen hoe uitgebreid en veilig je jouw huis wilt maken. Er bestaan diverse beveiligingscamera in verschillende prijsniveaus. Het verschil zit dan voornamelijk in de kwaliteit van het beeld en mogelijkheden bij het aansluiten. Voor minder dan €20,- kun je namelijk al kiezen voor een dummy camera met LED. Deze lijkt sprekend op een echte beveiligingscamera en beschikt over een rood LED lampje. Wil je liever een echte camera? Dan kun je ook bij ons terecht verschillende uitvoeringen.

Welke beveiligingscamera moet ik kiezen?

De camera waarvoor je kiest is afhankelijk van de plek die je wilt beveiligen en de functionaliteiten die daarbij nodig zijn. Bedenk bijvoorbeeld of de camera overdag of ‘s nachts beeld moet kunnen opnemen. Je zou om deze reden kunnen kiezen voor een camera met nachtvisie. Ook is het verstandig om te controleren hoe ver de camera moet kunnen kijken. Elke camera verschilt hier namelijk in. Verder is de kijkhoek een belangrijk aspect. Ook hier raden wij aan om te controleren waar je de camera wilt plaatsen. Sommige uitvoeringen kunnen namelijk draaien voor een grotere kijkhoek indien nodig. Tot slot is de manier van installeren belangrijk. Bedenk alvorens je gaat bestellen hoeveel camera’s je nodig hebt, hoe je deze wilt monteren en welke benodigdheden je daarvoor moet bestellen.

De extra functionaliteiten van een beveiligingscamera

Tot slot zijn er een aantal camera’s die extra mogelijkheden aanbieden die handig zijn als gebruiker. Een ingebouwde bewegingssensor zorgt er bijvoorbeeld voor dat er alleen wordt opgenomen wanneer de camera beweging detecteert. Als aanvulling kunnen de beelden automatisch worden opgeslagen op een micro SD kaart, in de cloud of zelfs worden verzonden naar je smartphone. Wanneer de camera beweging opneemt, krijg je direct een melding en weet je direct wat er gaande is rondom je huis of terrein.

Camerabeveiliging bestellen bij Kabeldirect

Bestel vandaag nog je beveiligingscamera's en ontvang deze spoedig al in huis! Wil je eerst graag wat extra advies of heb je andere vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een mail.