CATEGORIEËN

Brandbeveiliging

Een rookmelder zorgt voor de juiste brandbeveiliging

Om zeker te zijn van een betrouwbare brandbeveiliging is een rookmelder een goede en moeiteloze oplossing. Een rookmelder laat een hard alarm horen wanneer deze rook heeft herkend. Zodoende wordt duidelijk of er mogelijk ergens brand is uitgebroken. Rookmelders zijn dan ook onmisbaar in (een veilig) huis of kantoor.

Soorten rookmelders

Er bestaan zowel simpele, enkele rookmelders als melders die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Dan zendt de ene melder een signaal uit naar een andere melder in een andere ruimte van het huis of andersoortig pand. De meeste rookmelders zijn uitgerust met een testknop en zullen een waarschuwing af geven wanneer de batterij bijna leeg is.

Andere brandbeveiliging en toebehoren

Naast diverse soorten draadloze rookmelders, hebben we ook een gasmelder in ons assortiment. Deze melder is tevens geschikt voor uw draadloze alarmsysteem (Eminent). Daarnaast bieden we zelfklevende montageplaten voor het eenvoudigweg monteren van een rookmelder. Ook hebben we een uitgebreid assortiment van batterijen voor in uw rookmelder. Klik hier voor ons batterijaanbod. Komt u er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op.