Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

Over Kabeldirect

Hoe het begon ... Eric van Wenkop en Davy Heuts zijn ondernemers in hart en nieren. Beiden zagen op vroege leeftijd al kansen in de verkoop van kabels en accessoires. Zo verkocht Eric toen hij 15 jaar oud was al diverse kabels en telefoon accessoires via Marktplaats. Davy werkte op zijn beurt van zijn 15e tot zijn 19e in een computerwinkel en merkte dat klanten die op zoek waren naar specifieke kabels vaak niet geholpen konden worden. Als de vraag afweek van de standaard, moest al gauw nee worden verkocht. Daarnaast wordt in de meeste winkels vaak een duur merk in een dure plastic verpakking verkocht. Dit terwijl klanten simpelweg op zoek waren naar een goede kabel zonder dure verpakking. Davy en Eric besloten een sprong in het diepe te wagen door naast het standaard assortiment kabels dat u in een winkel vindt, ook aparte lengtes, kleuren en varianten te verkopen via een webwinkel zonder dure verpakkingen. Kabeldirect was geboren.

Van student naar ondernemer Naast hun studie People & Business Management aan de Zuyd Hogeschool, zijn Davy en Eric in maart 2010 op 19-jarige leeftijd gestart met Kabeldirect:

‘’We begonnen klein, met zo’n twintig artikelen. In het begin gebruikten we de serre van het ouderlijk huis van Eric als magazijn. Al snel maakte het bedrijf een grote groei door en hadden we meer ruimte nodig voor de opslag van onze producten. Zo breidden we uit naar de gang en vervolgens werd ook de slaapkamer van Eric’s zusje gebruikt als ‘magazijn’. Het werd tijd om te kijken naar een pand. In 2012 huurden wij een kleine loods van 90 vierkante meter. Al gauw werd ook deze loods te klein en vervolgens verhuisden we in 2014 naar ons huidige pand op het Haefland in Brunssum. ’’

Missie: Kabeldirect is de one-stop-shop voor B2C & B2B. Tegen de meest marktconforme prijzen leveren wij binnen 1 werkdag kabels, aansluitaccessoires en toebehoren met oog voor duurzaamheid. Er wordt gestreefd naar specialisme, kwaliteit en klanttevredenheid.

Visie: De aankopen via internet zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. De verwachting is dat dit de komende jaren doorzet. Door hierop in te spelen willen wij een dagelijks groeiend assortiment aanbieden, op basis van de vraag van onze klant. Wij realiseren een snelle levertijd door een grote voorraad. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Overzichtelijkheid & gebruiksgemak staan centraal in ons bestelproces. Onze medewerkers hebben in vergelijking met andere webshops veel productkennis, zodat onze klanten goed geadviseerd kunnen worden bij hun aankoop. Hoge kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijs. Een tevreden klant staat voorop.

Kabeldirect voldoet aan alle eisen van de officiële certificering van Webwinkel Keurmerk, waardoor u altijd veilig en vertrouwd kunt winkelen. Wij bieden uitstekende service, geprezen door alle positieve reacties bij de onafhankelijke review site eKomi.

Kabeldirect biedt verschillende betaalmethoden, namelijk: iDeal, PayPal, Bancontant Mister Cash, Direct eBanking, bankoverschrijving vooraf en betalen op rekening achteraf. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 14 uur  bereikbaar. Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken voor een professioneel advies of bij vragen op +31 (0)85-2737303. Informatie over het afhalen van bestellingen vindt u hier.


Kabeldirect is erkend leerbedrijf Kabeldirect is officieel e-tailer van Hirschmann

European Trust MarkBeslist 2015 - 2e plaats Beslist Klasse Shop

Kabeldirect - Dé webwinkel voor al uw kabels en accessoires

Kabeldirect Pand