CATEGORIEËN

Over Kabeldirect

Altijd de juiste kabel kopen bij Kabeldirect.nl

Kabeldirect is een webwinkel gespecialiseerd in kabels en aansluit accessoires. Wat begon als een klein bedrijfje met een opslag in de slaapkamer, groeide al snel uit naar een naar een bedrijf met enkele tientallen werknemers in een eigen magazijn met tienduizenden producten. De gedachte? Altijd de juiste kabel leveren, Kabeldirect.nl doet er alles aan om te zorgen dat jij gemakkelijk en snel de juiste kabel bestelt. Ondertussen heeft Kabeldirect.nl al miljoenen mensen blij gemaakt met dé perfecte kabel.

Ons assortiment

Ons assortiment is ontzettend uitgebreid, zo verkopen we internet kabels, hdmi kabels, USB C kabel enzovoort. Daarnaast verkopen we ook aanverwante producten zoals 12 en 24 volt omvormers, monitor- en TV beugels, krimpkous en nog veel meer. Ons assortiment bevat onder andere A merken als Logitech, StarTech en TP-link. Hiernaast bieden wij ook zorgvuldig geselecteerde merken aan waarbij wij de producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding markeren als ‘Beste keuze’. Dit doen we omdat we merken dat kiezen vaak lastig is wanneer je niet precies waar je op moet letten. Op deze manier helpen we jou een handje met kiezen en ben je nooit teveel kwijt. Met behulp van de nieuwste technische snufjes zoals bijvoorbeeld ons voorraadoptimalisatie systeem doen wij ons best om te zorgen dat de kabel die jij nodig hebt altijd op voorraad is in ons lokale magazijn. Op deze manier zorgen wij dat jij je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis hebt. Kun je het product dat je nodig hebt nog niet vinden? Dan doen wij altijd ons best en gaan we samen op zoek naar de juiste oplossing.

Het team

Ons team bestaat uit 17 medewerkers, elk met eigen kwaliteiten en interesses. Met een jonge en frisse blik proberen we voor elke situatie de juiste kabel of aansluiting te vinden, tegen de beste prijs en levertijd. Om dit te doen hebben we verschillende afdelingen die naadloos met elkaar samenwerken. Zo hebben we een aantal productspecialisten die de ins en outs van vrijwel elk product kennen. Ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wanneer je twijfelt of een product geschikt is voor jouw toepassing, checken zij dit voor je. Zo weet je altijd dat je meteen goed zit. Met alle andere vragen kun je terecht bij onze klantenservice. Zij houden zich voornamelijk bezig met het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld de levertijd van je bestelling of retour aanvragen. Zo weten we zeker dat al jouw vragen snel opgepakt worden, op deze manier hoef je nooit lang op een antwoord te wachten. De afdeling logistiek pakt elke bestelling zorgvuldig in en zorgt ervoor dat jij jouw bestelling vliegensvlug in huis hebt. Zakelijke klanten kunnen terecht bij onze verkoopspecialisten, denk bijvoorbeeld aan offertes, het invoeren van bestellingen en account wijzigingen. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf en bieden we stagiaires graag de kans om bij ons ervaring op te doen.

Onze werkwijze

Met trots kunnen we zeggen dat we voor bijna elke aansluiting de juiste kabel hebben en jou vol overtuiging kunnen adviseren. Onze productspecialisten staan elke dag van 9:00 tot 17:00 klaar om jou te helpen via e-mail, telefoon en diverse chatmogelijkheden. Soms vragen we je om meer informatie of foto’s, zodat we in een keer de juiste oplossing kunnen adviseren. Hebben wij ons vergist of de verkeerde kabel geadviseerd? Dan kun je deze gratis retourneren en gaan we nogmaals op zoek naar alternatieven. Ben je op zoek naar een groot aantal kabels op maat, voor een zakelijk project? Ook daarbij kunnen we je helpen. Je kunt in dat geval ons offerte formulier invullen, waarna je binnen een halve werkdag een reactie ontvangt. Als we echt niets hebben dat bij jou past, dan zeggen we dat óók eerlijk.

De webshop

Bekijk hieronder onze animatie en check alle mooie snufjes die wij jou bieden, zodat je altijd de juiste kabel kunt vinden.