CATEGORIEËN

Tangen

Er zijn heel veel verschillende producten die werken op een accu of elektriciteit. Hiermee kun je binnen mum van tijd zware klussen voor elkaar krijgen. Dankzij deze apparatuur ben je als gebruiker minder tijd en kracht kwijt. Toch is er nog altijd behoefte aan handgereedschap zoals een gereedschap tang, bijvoorbeeld voor precisiewerk. Het lijkt misschien vanzelfsprekend maar als doe-het-zelver is een goede set tangen onmisbaar. Het juiste instrument voor de juiste klus kan heel wat kopzorgen besparen. Op zoek naar verschillende type tangen? Ontdek exact welke tang je nodig hebt.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Welke gereedschap tang heb ik nodig?

Op het gebied van gereedschap tangen bestaan er ongelofelijk veel varianten die elk een eigen toepassing hebben. Wel hebben alle types een overeenkomst met elkaar, namelijk dat zij gebruik maken van het hefboomprincipe. Dit is te vergelijken met het gebruik van een schaar. Door druk uit te oefenen met de handen knijp je het uiteinde toe om bijvoorbeeld een draad door te knippen. Een aantal veelvoorkomende tangen lichten we voor je toe.

Een kniptang

Om metalen of plastic draden door te knippen kun je gebruik maken van een kniptang. Wil je een kniptang gebruiken om elektriciteitswerken uit te voeren, let er dan op dat de handvatten geïsoleerd zijn. Op deze manier krijg je nooit een schok wanneer je aan de slag gaat en vermijd je gevaarlijke situaties.

Een striptang

Onmisbaar voor een elektriciën is een striptang. Hiermee kan de mantel van elektriciteitsdraden verwijderd worden naar wens. Iets waar een elektriciën dagelijks mee in de weer is. Een striptang spaart daarom veel werk en maakt de werklast een stuk draagbaarder.

Een combinatietang

Een combinatietang is een tang die voor vele verschillende toepassingen gebruikt kan worden. Het zijn eigenlijk meerdere tangen in een. Deze worden meestal gebruikt in elektrische of sanitaire installaties, of voor huishoudelijke klussen. Een combinatietang is handig omdat je niet telkens tussen verschillende gereedschappen hoeft te wisselen.

Verder bestaan er nog vele verschillende soorten en beschikken wij over een groot deel van deze soorten in ons assortiment. Ook bovenstaande tangen hebben weer elk meerdere varianten. Omdat wij begrijpen dat de perfecte tang jouw klussen een stuk makkelijk kan maken helpen wij je graag verder.

Een gereedschap tang kopen bij Kabeldirect.nl!

Op zoek naar de ideale gereedschap tang? Dan zit je goed bij Kabeldirect.nl. Bestel je vandaag vóór 22:00? Dan ontvang jij jouw product morgen al in huis! Heb je nog vragen over welke tang het best bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag en stuur een e-mailbericht.