CATEGORIEËN

Contrastekker

Ben je op zoek naar een (nieuwe) contrastekker of stekker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voorzie je apparaten eenvoudig van stroom. Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan diverse soorten stekkers en contrastekkers.

lees meer...
1

Wat is een contrastekker?

Een contrastekker is een (meestal vrouwelijke) contacthuls waar een stekker ingestoken kan worden. Op deze manier voorzie je jouw elektrische apparaten eenvoudig van stroom. Ook zijn er contrastekkers die je kunt gebruiken om jouw apparaat of verlengkabel van randaarde te voorzien. Met onze contrastekkers garandeer je een betrouwbare fysieke en elektrische verbinding. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en ook loskoppelen is makkelijk. Monteer ze en steek de stekker van jouw apparaat simpelweg in de contrastekker.

Rubberen contrastekkers en stekkers

In ons assortiment vind je diverse rubberen stekkers en contrastekkers van onder andere ABL. Ze beschermen tegen binnendringend vocht, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor buitengebruik. De rubberen stekkers zijn geschikt voor aders van 1,5mm² en 3x2,5mm². Er kan dus een kabel op de stekker aangesloten worden met maximaal drie draden van 1,5mm² of 3x2,5²mm. De stekkers zijn voorzien van randaarde en zijn geschikt voor een vermogen tot 250V en een belasting van 16 ampère.

Kunststof en PVC contrastekkers en stekkers

Ben je op zoek naar een stekker of contrastekker van kunststof of PVC? Bekijk dan snel ons assortiment hierboven. Wij bieden diverse stekkers en contrastekkers aan, waaronder kunststof stekkers met randaarde of PVC stekkers met randaarde van ABL. Daarnaast zijn er contrastekkers verkrijgbaar. De contrastekkers zijn geschikt voor een vermogen tot 230V en een belasting van 16 ampère. Door de grote aansluitingsruimte is het makkelijk om snoeren aan het koppelcontactstop te koppelen.

Perilex stekker

Met onze perilex stekkers sluit je eenvoudig apparaten die een hoog vermogen nodig hebben aan. Ze zijn geschikt om het vermogen van de apparaten te verdelen over twee groepen, waaronder kookgroepen. Onze stekkers hebben een belastbaarheid van maximaal 16 Ampère en beschikken over vijf pinnen. Ideaal voor het aansluiten van een elektrische kookplaat of ander apparaat dat krachtstroom nodig heeft!

Platte stekkers

Wil jij je apparaat van een nieuwe stekker voorzien, maar zorgen nauwe ruimtes voor weinig ruimte voor normale stekkers? Bekijk dan onze platte stekkers. We bieden verschillende platte stekkers aan, waaronder platte stekkers met randaarde. Met deze stekkers voorzie je jouw apparaten eenvoudig van stroom op alle plekken in jouw huis. De stekkers laten een maximale spanning van 230 of 250 Volt en 16 Ampère toe. Sommige van onze stekkers kun je in combinatie met een platte contrastekker gebruiken om een eigen euro netsnoer te maken.

CEE contrastekkers en stekkers

Met onze CEE contrastekkers en stekkers zijn ideaal voor dagelijks gebruik op bouwplaatsen, in de industrie of op campings. De schroefloze aansluitklemmen zorgen voor een snelle en zekere aansluiting. Ga je kamperen? Sluit de CEE contrastekker dan aan op de contactdoos van jouw camper of caravan en voorzie al je apparaten van elektriciteit. Onze CEE contrastekkers zijn spatwaterdicht en geschikt voor buitengebruik. We bieden diverse varianten aan, waaronder een 3-polige CEE stekker en contrastekker geschikt voor een maximale spanning van 230V en 16A en een 5-polige CEE stekker en contrastekker geschikt voor een maximale spanning van 400V en 32A. De stekkers zijn geaard, waardoor de metalen delen in geval van kapotte bedradingen niet onder stroom komen te staan.

Contrastekker kopen bij Kabeldirect.nl!

Bekijk hierboven ons ruime assortiment aan stekkers en contrastekkers. Bestel je vandaag vóór 22:00? Dan ontvang jij jouw product morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.