CATEGORIEËN

TV Beugels & monitor beugels

Met een TV beugel of TV ophangsysteem kun je je TV, monitor of tablet aan de muur of het plafond bevestigen. Hierdoor hangt deze op comfortabele hoogte en is deze tevens op een mooie manier geplaatst in je interieur. Er zijn diverse soorten TV ophangbeugels. In het assortiment van Kabeldirect heb je ruime keuze uit beugels, van muurbeugels en plafondbeugels tot bureaubeugels, tafelstandaarden en vloerstandaarden. Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wat is een TV beugel?

Een TV beugel is een accessoire waarmee je een televisie aan de muur kunt bevestigen. Het is ontworpen om de televisie stevig aan de muur of plafond te houden en biedt tegelijkertijd de flexibiliteit om de kijkhoek aan te passen voor een betere kijkervaring. TV ophangbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en ontwerpen om te voldoen aan jouw wensen.

Waarom een TV Beugel kopen?

Het voordeel van een TV beugel is dat je exact de gewenste kijkhoogte kan bepalen. Wel zo prettig als je vaak voor jouw TV of monitor zit. Bovendien bespaar je ruimte en geef je jouw kamer of kantoor een unieke look.

Welke soorten TV ophangbeugels zijn er?

Je kunt bij Kabeldirect terecht voor drie soorten TV ophangsystemen en draaibare TV beugels. Bekijk muurbeugels voor TV’s en monitoren waarmee je eenvoudig jouw toestel aan een muur kunt hangen. Ook plafondbeugels en bureaubeugels vind je bij Kabeldirect. De plafondbeugels zijn in hoogte verstelbaar en kun je ook gebruiken als monitor beugel. De bureaubeugels bevestig je, zoals de naam al zegt, aan jouw bureau. Op die manier staat jouw monitor altijd op de juiste hoogte en kun je prettig achter je bureau werken.

Welke TV beugel heb je nodig?

Bij het kiezen van een geschikte TV ophangbeugel is het raadzaam om op een aantal zaken te letten. Als eerste moet je natuurlijk nagaan waar je de beugel voor wilt gebruiken. Wil je jouw TV ophangen aan een muur of plafond of wil je jouw toestel met een standaard op de vloer, op tafel of op een bureau plaatsen? Kies voor de beugel die geschikt is voor jouw wensen.

Maat TV Beugel

Heb je een TV ophangsysteem of draaibare TV beugel gevonden die je mooi vindt? Let dan ook op het formaat van jouw TV of monitor. Hiervoor kun je de VESA maat gebruiken. De VESA maat is een universele maat die aangehouden wordt door de meeste televisiefabrikanten. De maat duidt de afstand tussen de bevestigingspunten achterop jouw TV of monitor aan. Let op: het gaat hierbij om de afstand tussen de horizontale en verticale montagegaten. Is de afstand tussen de schroefgaten aan de achterkant van jouw TV bijvoorbeeld 30 centimeter (horizontaal) bij 20 centimeter (verticaal)? Dan is de VESA maat 300x200. De VESA maat wordt uitgedrukt in millimeters. Heb je de VESA maat achterhaald? Kies dan een beugel die geschikt is voor de grootte van jouw toestel. Wij bieden diverse beugels aan en voor de meeste maten kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan:

  • TV beugels 65 inch
  • TV beugels 55 inch
  • TV beugels 50 inch
  • TV beugels 40 inch
  • TV beugels 32 inch

De hierboven beschreven maten zijn niet alle maten waar we beugels voor aanbieden. Zo kun je al voor tablets van 7 inch bij ons terecht, maar ook als je een TV of scherm van 70 inch hebt vind je bij ons de juiste beugel! Ga tot slot na wat het gewicht van jouw toestel is en kijk naar het maximale draaggewicht van de beugel. Niet alle beugels kunnen even zware toestellen dragen. Voorkom schade aan de beugel of TV en kies voor een beugel die geschikt is voor het formaat en gewicht van jouw toestel. Heb je een beugel besteld en wil je deze monteren? Met de handleiding die wij meeleveren bij elke beugel is dit een eenvoudig klusje. In veel gevallen krijg je ook de montageschroeven en/of pluggen meegeleverd.

TV beugel kopen bij Kabeldirect.nl

Een TV beugel kopen, dat doe je eenvoudig en vertrouwd bij Kabeldirect. Kom je er niet uit, weet je niet welke het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een mail.