CATEGORIEËN

TV Vloerstandaard

Wil jij jouw TV of monitor op de ideale kijkhoogte plaatsen, maar deze niet aan een muur hangen of op een kast plaatsen? Bekijk dan onze TV statieven hieronder. Wij hebben een breed aanbod aan standaarden van verschillende merken.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Wat is een TV vloerstandaard?

Een TV vloerstandaard is een standaard geschikt voor televisies en monitoren. In tegenstelling tot het gebruik van muurbeugels hang je het scherm niet aan de muur en hoef je dus ook geen gaten in jouw muur te boren. Je plaatst de TV of monitor eenvoudig op de voet en kunt deze op de standaard in elke ruimte neerzetten. Door de sterke voet blijft elk scherm stevig staan en de rubberen kussens onder de voet voorkomen krassen op jouw vloer. Wij bieden universele standaarden aan. Voor vrijwel alle merken TV’s en monitoren zijn de standaarden dus geschikt. Let bij het kopen van jouw vloerstandaard wel op het maximale draagvermogen en de maat van het scherm. Wij hebben standaarden geschikt voor schermen vanaf 13 inch tot 70 inch met een gewicht tot 50 kg.

Waarom een TV vloerstandaard?

Met een TV standaard plaats jij jouw scherm eenvoudig in elke ruimte en zet je hem op de perfecte hoogte. Ideaal als je een presentatie op kantoor geeft, informatie wilt delen op een beurs of als je gewoon thuis TV wilt kijken. Bovendien hebben onze verschillende vloerstandaarden diverse functionaliteiten. De meeste TV statieven zijn in hoogte verstelbaar zodat je ze in elke situatie kunt gebruiken. Geef je bijvoorbeeld een presentatie voor een zittend publiek? Dan kun je het scherm het beste instellen op een hoogte tussen 80 en 120 cm. Staat je publiek echter? Dan is een hoogte tussen 160 en 200 cm geschikt! Veel van de modellen beschikken over een kabelmanagement systeem, waardoor jij de kabels netjes weg kunt werken voor die strakke, professionele look. Tot slot hebben wij vloerstandaarden die gebruik maken van een anti-diefstal beveiliging en die bovendien horizontaal verstelbaar zijn. Ook als je jouw scherm wilt kantelen is dat geen probleem! Bekijk de verschillende modellen met unieke designs.

Welke vloerstandaard moet ik kiezen?

Ga bij het kopen van een standaard na waar je hem voor wilt gebruiken, waar je het scherm wilt plaatsen en aan welke functionaliteiten de standaard moet voldoen. Nadat je de geschikte maat hebt gevonden, is het design van de standaard het belangrijkste. Wij hebben verschillende modellen standaarden geschikt voor diverse inrichtingen. Gebruik je de standaard in verschillende ruimtes en voor verschillende publieken? Kies dan een vloerstandaard die in hoogte verstelbaar is en die eenvoudig te verplaatsen is. Bekijk bijvoorbeeld onze vloerstandaarden met tripod. Deze zijn makkelijk in te klappen waardoor het verplaatsen een simpel klusje wordt! Wil je liever een standaard met wieltjes? Bekijk dan onze verrijdbare TV standaarden. Let ook op de maat die je nodig hebt. Hiervoor kun je de VESA maat gebruiken. Dit is een universele maat die wordt aangehouden door de meeste fabrikanten. De VESA maat is de afstand tussen de bevestigingspunten (montagegaten) die achterop jouw monitor of TV zitten, aangeduid in millimeters. VESA wordt gemeten in horizontaal x verticaal. De maat vind je vaak makkelijk, maar je kunt deze ook zelf meten. Meet de afstand tussen het midden van het ene schroefgat tot het midden van het andere schroefgat in millimeters op. In de beschrijving op de productpagina’s vind je de VESA maten waarvoor de betreffende standaard geschikt is. Check of deze overeenkomt met de VESA maat op jouw scherm. Staat jouw VESA afmeting er niet tussen? Mogelijk past jouw TV dan toch. Ga na of jouw VESA maat tussen de minimale en maximale afmeting valt. Is dat het geval? Dan is de kans groot dat jouw scherm past!

TV vloerstandaard kopen bij Kabeldirect.nl

Kom je er niet uit, weet je niet welke TV vloerstandaard het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een mail.