CATEGORIEËN

Keystones

Wanneer je op zoek bent naar een snelle, makkelijke en kostenbesparende methode voor het overzichtelijk bedraden van je patchpaneel, wandcontactdoos of serverkast ben je bij Kabeldirect.nl aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons hele assortiment met verschillende keystones van A-merken zoals onder andere Bachmann.

lees meer...

Wat is een keystone?

Wanneer kabels worden aangesloten in een serverkast of patchpaneel worden vaak keystones gebruikt als verbindingselement. Dit kan door middel van een snap-in mechanisme, deze wordt op een vrij slot in een serverkast of patchpaneel geklikt. Het gebruik van losse modules heeft een groot voordeel bij het monteren van bekabeling. De kabel kan op een goed verlichte plek aan de keystone gemonteerd worden, waarna de aansluiting getest kan worden. Daarna kan de kabel door de kabelhouder of goot in een serverkast geleid worden, waarna de module eenvoudig in het juiste slot vast geklikt wordt. Deze oplossing bespaart niet alleen kosten en tijd, maar het is ook een betrouwbare montagemethode. Ook is het gebruik van keystones veel flexibeler dan bijvoorbeeld een vast patchpaneel. Keystones kun je eenvoudig op andere plaatsen monteren zonder de kabel opnieuw te monteren.

Welke soorten keystones modules zijn er?

Er zijn verschillende soorten keystone modules te koop met ieder zijn eigen type aansluiting. Deze aansluitingen zijn door het keystone systeem uitwisselbaar en gemakkelijk in gebruik. Om je te helpen om een goede keuze te maken hebben wij hieronder een paar voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een andere keystone of kun je de gewenste keystone niet vinden? Neem dan contact met ons op.

  • USB 3.0
  • HDMI
  • RJ45 - Cat5e
  • RJ45 - Cat 6
  • RJ45 - Cat 6 koppelstuk
  • RJ45 - Cat 6a

Keystone kopen bij Kabeldirect.nl

Bij Kabeldirect kun je terecht voor een grote variëteit aan keystones. Kom je ergens niet uit, weet je niet welke keystone het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een mail.