CATEGORIEËN

Tulp adapters


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Tulp adapter nodig?

Wilt u uw telefoon met een tulp kabel aansluiten op een versterker of stereo? Of wilt u een ander apparaat met tulp verbinden met een computer of laptop? Hiervoor kunt u het beste een tulp adapter gebruiken. Voor tulp adapters bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment.

Andere aansluiting naar tulp

Een tulp adapter wordt gebruikt om apparatuur aan te sluiten via tulp kabels op een versterker, stereo, pc of laptop. Bij de aanschaf van een tulp adapter is het van belang om op een aantal dingen te letten. Ten eerste zijn er verschillende soort aansluitingen, zoals een 3,5mm of 6,3(5)mm jack naar tulp aansluitingen. Let dus goed op het soort aansluiting. Tot slot zijn er haakse en standaard adapters.

Zelf solderen

Wilt u zelf een tulp kabel maken? Dan kunt u ervoor kiezen om een tulp stekker te solderen aan de kabel. Wij hebben verschillende soldeerbare tulp plugs in ons assortiment. Bekijk ze hieronder.

Tulp koppelstuk

Wilt u liever twee tulp kabels koppelen? Bekijk dan de tulp koppelstuk adapters op deze pagina. De Tulp koppelstuk adapters zijn ideaal voor het verlengen van twee tulp kabels.

Advies nodig over tulpkabels of aansluitingen?

Heeft u nog vragen? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken bij vragen of voor professioneel advies op +31 (0)85-2737303 of op [email protected]. Wij helpen u graag!