CATEGORIEËN

Kerstverlichting buiten

Kerstverlichting buiten

Wanneer de avonden langer worden en de temperatuur buiten steeds dichter bij de 0 komt, beginnen de kriebels voor de feestdagen bij veel mensen weer op te komen. Bij de feestdagen hoort gezellige verlichting en hoewel het verlichten van de woonkamer het vooral binnen heel gezellig maakt, kun je ook in de voor- of achtertuin uitpakken met kerstverlichting voor buiten. Zo maak je het niet alleen extra gezellig wanneer je voor het raam op de bank zit, maar maak je de donkere winteravonden ook een stuk gezelliger voor iedereen die op straat jouw woning passeert. Bij Kabeldirect vind je de leukste kerstversiering voor buiten! Waar kies jij voor?

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Bestand tegen het weer

Hoewel water en elektriciteit normaal gesproken niet klinken als twee elementen die met elkaar samen kunnen gaan, is het toch essentieel dat jouw buiten kerstverlichting bestand is tegen een spat (regen)water. Gelukkig is het niet nodig om je zorgen te maken over kortsluitingen of kapotte verlichting als je kiest voor de kerstverlichting uit ons buiten assortiment. De lichtsnoeren van het Zweedse Konstsmide hebben bijvoorbeeld een ip44 indicatie, wat betekent dat de snoeren spatwaterdicht zijn en je ze met een gerust hart in een regenbui kunt laten hangen. Onze buiten kerstverlichting is daarnaast voorzien van een extra lang snoer, waardoor je de stekker binnen kunt insteken. Let er tijdens het ophangen van de buitenverlichting altijd op dat je het lichtsnoer niet door een dakgoot of over een laaggelegen stuk grond trekt. Een druppeltje regen kan geen kwaad, maar voor langdurige blootstelling aan of onderdompeling in een laag water is buiten kerstverlichting niet geschikt.

Gloeilamp of LED?

Als je aan traditionele kerstverlichting denkt, denk je al snel aan nostalgische gloeilampen die warm, geel licht opwekken. Hoewel we deze gloeilampjes nog steeds verkopen, is het tegenwoordig helemaal niet meer nodig om je tot gloeilampen te wenden om een warm gevoel in huis (of tuin) te halen. LED verlichting is tegenwoordig net zo “warm” als het licht dat uit een gloeilamp komt en bovendien stukken duurzamer! Daarnaast is een LED lichtbron vele malen kleiner dan een gloeilamp. Wil je een vol en massief lichtsnoer waarmee je tegen een laag verbruik een groot oppervlakte kunt verlichten? Ook dan is LED de beste optie.

Zowel binnen als buiten een kerstfeest

Je tuin voorzien van kerstversiering voor buiten is leuk, maar aangezien het leven zich in de wintermaanden voornamelijk binnen afspeelt is het wel zo gezellig als je ook hier kunt genieten van sfeervolle kerstverlichting. Bij Kabeldirect vind je daarom niet alleen kerstverlichting voor buiten, maar ook voor binnen! Wil je groots uitpakken? Kijk dan eens naar ons aanbod LED lichtslangen. Deze lichtslangen zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Kerstverlichting voor buiten kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke buiten kerstverlichting jij nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.