CATEGORIEËN

USB Sticks


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

USB sticks

Bent u op zoek naar het ideale apparaat om een back-up mee te maken? Bekijk dan op deze pagina de USB sticks van Kabeldirect. Wij hebben een ruim assortiment aan USB sticks. Een USB stick is de ideale gadget om een back-up te maken van uw muziek, bestanden of foto’s. Het is zeer eenvoudig om bestanden en data op te slaan. Hierdoor is het erg makkelijk om data over te dragen van de ene naar de andere computer met een USB stick.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een USB stick?

Wij hebben verschillende soorten USB sticks in ons assortiment. Bij de aanschaf is het belangrijk om te letten op een aantal dingen:

Capaciteit: Hoeveel opslagruimte heeft u nodig?
Snelheid: Via USB 2.0 zijn lagere lees- en schrijfsnelheden te behalen dan via USB 3.0. Via USB 2.0 kunt u een snelheid behalen van 480 Mb/s. Via USB 3.0 gaat dit 10 keer zo snel, want de lees- en schrijfsnelheid kan oplopen tot maximaal 5.0 Gb/s. Via USB 3.1 kunt u een snelheid behalen tot 10.0 GB/s. Dit is dan ook de snelste USB versie.
Design: Ook in het uiterlijk van een USB stick zijn verschillende varianten beschikbaar.
Sleutelkoord: Wilt u uw USB stick eenvoudig meenemen? Kies dan voor een stick met sleutelkoord. Hiermee kunt u uw USB stick makkelijk bevestigen aan uw sleutelbos. Bekijk hieronder ons assortiment aan USB sticks.