CATEGORIEËN

Apparaatkabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!

De beste apparaatkabels bestelt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een stroomkabel voor uw apparaten, zoals een computer, printer of monitor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende apparaatkabels in ons assortiment, waarmee u uw apparaten van stroom kunt voorzien.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een apparaatkabel?

Wij verkopen zeer veel verschillende apparaatkabels. Ten eerste is het van belang om te weten welke stekker u nodig heeft voor uw apparaat. Hierin zijn verschillende varianten. De soorten stekkers worden aangegeven door middel van een combinatie van een letter en een cijfer, bijvoorbeeld C7 stroomkabels. Bovendien is het belangrijk erop te letten in welk land de apparaatkabel geschikt is. Naast Nederlandse stroomkabels, hebben wij ook een divers assortiment in buitenlandse kabels. Deze zijn ideaal als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en hier apparatuur meeneemt die u wilt opladen. Let dus goed op of de connector geschikt is voor dit land. Onze voedingskabels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het is dus van belang om te weten welke afstand u wilt overbruggen van uw apparaat naar uw stroomnetwerk. Tot slot hebben wij apparaatkabels met een haakse of rechte connector. De stroomkabels met een haakse connector zijn erg handig, omdat de kabel niet gebogen hoeft te worden. Hierdoor is de kans dat de kabel breekt erg klein.

Heeft u advies nodig?

Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende types stroomkabels. Heeft u nog vragen? Dan kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons opnemen.