CATEGORIEËN

Zelfbouw & Gereedschap


Geen resultaten gevonden voor de filter!

Een goed netwerk bouwen

Wilt u graag zelf een netwerk bouwen? Wij verkopen allerlei producten waarmee dit goed kan. Hierbij kunt u denken aan netwerkkabels en connectoren. Daarnaast verkopen wij ook gereedschap, testers en wandcontactdozen. Zo kunt u direct beginnen met het bouwen van een goed netwerk.

Netwerkkabels

Netwerkkabels staan ook wel bekend als patchkabels. Wij hebben verschillende netwerkkabels in ons assortiment, zoals Cat5e of Cat6(a) kabels. Daarnaast zijn onze patchkabels te koop per meter of op rol.

Connectoren en koppelingen

Voor de bouw van een goed netwerk, kunt u ook netwerk connectoren en koppelingen gebruiken. Deze zorgen ervoor dat u twee netwerkkabels kunt verbinden en verlengen. Onze connectoren en koppelstukken zijn beschikbaar voor verschillende netwerkkabels.

Gereedschap en tester

Om een goed netwerk te bouwen, heeft u natuurlijk ook gereedschap nodig. Door middel van het gebruik van een krimptang, kunt u connectoren bevestigen aan uw patchkabel. Klik hier voor meer informatie over het maken van netwerkkabels. Wilt u controleren of de connectoren correct zijn aangesloten? Dan kunt u gebruik maken van één van onze kabeltesters.

Wandcontactdozen

Tot slot hebben wij verschillende wandcontactdozen in ons assortiment. Deze kunt u monteren aan uw muur en hier vervolgens uw netwerkkabels op aansluiten.

Wilt u meer informatie over het bouwen van een goed netwerk? Klik dan hier.