CATEGORIEËN

Camcorder kabels


Camcorder kabels

Wilt u uw gemaakte video’s afspelen op uw televisie? Bestel dan nu een camcorder kabel waarmee u uw camera kunt aansluiten op uw televisie of DVD-speler! Bij Kabeldirect bent u op het juiste adres. Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Camcorder aansluiten op uw televisie

Het is zeer eenvoudig om uw camcorder aan te sluiten op uw televisie of DVD-speler. De camcorder kabel bevat twee verschillende connectoren:

  • 3,5mm Video Plug (4 rings)
  • 3x Tulp Connector (Rood, Wit, Geel)

Om uw camcorder aan te sluiten, dient u de 3,5mm Video Plug aan te sluiten op uw camera. Daarna maakt u een Tulp aansluiting door de 3 Tulp kabels aan te sluiten op de desbetreffende ingang van de televisie. U herkent deze aansluiting aan de kleuren rood en wit (audio) en geel (video). Na het aansluiten van de camcorder kabel kunt u uw video’s direct afspelen op uw televisie of uw DVD-speler.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste kabel?

Let goed op bij het aanschaffen van een camcorder kabel. Niet alle kabels zijn geschikt voor alle camera’s. In de productomschrijving kunt u zien welke kabel bij welke camcorder past. Tot slot zijn er verschillende afmetingen van de kabels waaruit u een keuze kunt maken. Hieronder kunt u ons assortiment aan camcorder kabels bekijken. Heeft u twijfels bij de aanschaf van de juiste kabel? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].