CATEGORIEËN

Buitenlamp met sensor

Heb je een donker pad in de tuin of geen verlichting bij je voordeur? Dan kun je jouw leven een klein beetje makkelijker maken en kiezen voor een buitenlamp met sensor. Stel je voor hoe fijn het dan zou zijn dan telkens als jij je op deze plekken begeeft er automatisch verlichting is. Nooit meer moeite om het sleutelgat te vinden met je sleutel als je ‘s avonds thuis komt of jij iets uit de schuur nodig hebt. Een buitenlamp met sensor kan je in deze en nog veel meer gevallen zeer goed van pas komen.

lees meer...
1

Welke buitenlampen met sensor zijn er?

We onderscheiden twee soorten buitenlampen met sensor van elkaar. Het verschil zit namelijk in de soort sensor. Afhankelijk van welke je voorkeur heeft kun je een keuze maken in ons assortiment. Sommige lampen beschikken zelfs over beide sensoren, waardoor de lamp reageert op zowel schemering als beweging.

Buitenlamp met bewegingssensor

Een bewegingssensor detecteert wanneer je in de buurt bent. Een buitenlamp met bewegingssensor gaat dus automatisch branden wanneer je deze nodig hebt. Vaak kan er bij deze modellen ingesteld worden hoe lang de lamp moet blijven branden na beweging.

Buitenlamp met schemersensor

De andere variant is de schemersensor. Wanneer het donker begint te worden zal de buitenlamp met schemersensor dit detecteren en gaan branden. Als het eerste daglicht weer aanbreekt gaat deze lamp ook vanzelf weer uit.

De voordelen van een buitenlamp met sensor

De grootste voordelen van de buitenlampen met sensor zijn dat je geen omkijken meer hebt naar het aan en uitzetten van verlichting. De lampen gaan automatisch branden wanneer jij ze nodig hebt. Ook is het mogelijk buitenlampen met bewegings- en schemersensor te bestellen. Tot slot kun je als extra voordeel zelfs kiezen voor een duurzame buitenlamp met sensor. Kijk in dat geval eens tussen onze solar tuinverlichting.

Buitenlampen met sensor kopen bij Kabeldirect.nl!

Bestel vandaag nog je buitenlampen met sensor vóór 22:00. Dan ontvang jij jouw bestelling morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag en stuur een e-mailbericht.