CATEGORIEËN

Geheugenkaarten (SD, SDHC, SDXC)


Geheugenkaarten bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een geheugenkaart voor uw digitale camera, tablet of telefoon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse geheugenkaarten in ons assortiment. Deze geheugenkaarten zijn perfect om te gebruiken voor de opslag van muziek, foto’s, video’s en apps.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een geheugenkaart?

Bij de aanschaf van een geheugenkaart is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Ten eerste is het van belang om te weten voor welk apparaat u de geheugenkaart wil gebruiken. Er bestaan namelijk 3 maten kaarten: de standaard, de mini en de micro geheugenkaart. Wilt u de kaart gebruiken om grote bestanden op te slaan? Dan is het van belang om een geheugenkaart te kiezen met een groter geheugen (GB). Dit brengt ons dan ook tot de volgende verschillen in geheugenkaarten. Wij verkopen namelijk SD, SDHC en SDXC geheugenkaarten.

SD, SDHC of SDXC geheugenkaarten?

De SD (Secure Digital) kaart is een geheugenkaart die gebruikt kan worden voor digitale camera’s en telefoons. De SDHC (Secure Data High Capacity) kaart is de vernieuwde versie van de SD kaart en beschikt over een capaciteit van 4 GB tot 32 GB. Tot slot verkopen wij SDXC (Secure Data Extended Capacity) kaarten. Deze geheugenkaarten hebben een capaciteit van 64 GB tot 2 TB. Na het opslaan van data op de geheugenkaart, kunt u deze eenvoudig uitlezen via een computer met een kaartlezer . Bekijk hieronder ons assortiment aan geheugenkaarten.