CATEGORIEËN

Alarmsystemen

Een alarmsysteem beveiligt uw eigendom

Beveilig uw huis, kantoor, winkel of bedrijf met een alarmsysteem voor een zeker gevoel. Houd zodoende inbrekers buiten en wees er op tijd bij wanneer bijvoorbeeld brand uitbreekt. Met een alarmsysteem waarborgt u al uw eigendom terwijl u aanwezig bent, maar zeker wanneer u afwezig bent. Wij bieden diverse soorten alarmsystemen en alarmonderdelen aan van zowel Eminent als König.

Draadloze alarmsystemen

Er zijn diverse soorten alarmsystemen. Zo bestaan er bekabelde systemen, maar ook draadloze en hybride. Wij van Kabeldirect bieden enkel draadloze alarmsystemen aan. Deze beveiligingsystemen zijn, doordat ze draadloos zijn, eenvoudig en snel te installeren.

Complete alarmsystemen

In ons assortiment zijn zowel alarmsystemen voor in huis als uitgebreidere systemen voor in een groter (bedrijfs)pand te vinden. Zo bieden we complete alarmsystemen aan met een totale beveiliging gebaseerd op de vier vaste aspecten van een alarmsysteem: detectie (zoals raambeveiliging en andere melders), centrale (alarmcentrale waarin alle beveiliging wordt geregeld inclusief noodvoeding), bediening (bedieningspanelen voor het invoeren van een beveiligingscode) en alarmmelding (lokaal of stil).

Kleine alarmoplossingen en losse onderdelen

Daarnaast zijn er de minder grootschalige oplossingen zoals een plafondalarm of een enkele bewegingssensor. Ook leveren we losse componenten om een onderdeel van uw alarmsysteem te vervangen of om uw alarmsysteem uit te breiden, zoals een afstandbediening of een repeater.

Batterijen

Wij bieden tevens een uitgebreid assortiment aan van beschikbare batterijen voor in uw alarmsysteem. Klik hier voor ons batterijaanbod. Komt u er niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op.