CATEGORIEËN

KVM kabels


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Voordelige KVM kabels bestelt u bij Kabeldirect

Wilt u meerdere computers aansluiten op een enkel toetsenbord, monitor en muis? Hiervoor kunt u gebruikmaken van KVM kabels. KVM staat voor Keyboard, Video en Mouse. Voor de aanschaf van KVM kabels bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier ons diverse en ruime assortiment.

KVM aansluiting maken

Om meerdere computers aan te sluiten op uw toetsenbord, monitor en muis, heeft u een KVM switch nodig. Vervolgens kunt u met behulp van een KVM kabel uw apparatuur aansluiten op deze KVM schakelaar. De KVM kabel bevat verschillende connectoren. Zo is er bijvoorbeeld een VGA of DVI connector. Deze kunt u verbinden met uw beeldscherm. Daarnaast heeft de KVM kabel een PS/2 of USB connector om uw toetsenbord en muis aan te sluiten. Een PS/2 connector is te herkennen aan de ronde paarse/groene aansluiting.

Daarna kunt u met overige KVM kabels uw switch aansluiten op uw computers. Nu kunt u met behulp van de schakelaar zeer eenvoudig wisselen tussen meerdere PC’s. KVM kabels zijn ideaal als uw huidige kabel te kort is of stuk is gegaan. Onze KVM kabels kunt u zeer eenvoudig aansluiten op Aten KVM switches. Let in de productomschrijving wel goed op of de kabel daadwerkelijk compatibel is met uw KVM switch. Bekijk hieronder ons assortiment aan KVM kabels.