CATEGORIEËN

Bewegingssensors

Met een bewegingssensor, ook wel bewegingsmelder genoemd, kun je licht automatisch aan laten gaan wanneer beweging wordt gedetecteerd. Dit is ideaal voor een niet verlichte plek rondom het huis. Denk bijvoorbeeld bij de voordeur of bij een poortje naar de achtertuin wanneer je sleutels nodig hebt om deze te openen. Zo heb je altijd licht bij de hand en zie je waar je loopt. Ook kan het dienen als inbraakpreventie en potentiële inbrekers afschrikken. Geen enkele inbreker vindt het immers fijn als er een lamp op hem schijnt en daardoor goed zichtbaar is.

lees meer...

Waar reageert een bewegingssensor op?

Een bewegingssensor reageert vanzelfsprekend op beweging. Wanneer de sensor beweging constateert kan deze dit door middel van een PIR signaal doorgeven naar bijvoorbeeld een lamp. Deze beweging hoeft niet alleen van personen te komen. Het kan ook zijn dat de bewegingssensor reageert op bijvoorbeeld een dier of de beweging van een auto.

Buitenlamp met bewegingssensor

Een bestaande buitenlamp kun je gemakkelijk aansluiten op een bewegingssensor. Ideaal om op een energiezuinige manier licht te hebben, zo is de lamp niet voor niets aan. Of het nu gaat om een klassieke buitenlamp of een modernere variant, een bewegingssensor is altijd een goed idee.

Bewegingssensor voor buiten bestellen bij Kabeldirect!

Een goede bewegingsmelder bestel je gemakkelijk en snel bij Kabeldirect.nl. Kom je er niet helemaal uit en heb je nog deskundig advies nodig? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Graag geven wij je zo goed en zo snel mogelijk antwoord. Zo hoef jij niet te lang te wachten en kun je direct aan de slag. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.