CATEGORIEËN

USB hubs

Te weinig USB poorten in je laptop of computer? Maak kennis met ons assortiment USB hubs waardoor je direct meer poorten in gebruik kunt stellen. Je hebt uitgebreid de keuze tussen verschillende hubs variërend van drie tot tien poorten. Maak snel je keuze en bestel op werkdagen voor 22:00, dan heb je morgen je bestelling al in huis.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Wat is een USB hub?

Een USB hub is de ideale oplossing wanneer jouw laptop, computer of ander apparaat te weinig USB poorten bevat. Het aantal poorten kan namelijk zeer gemakkelijk worden uitgebreid met behulp van een USB hub. Dit apparaat is zeer eenvoudig te gebruiken. Door de USB hub aan te sluiten met een USB kabel op jouw laptop komen er een x aantal USB poorten vrij die je kunt gebruiken voor andere randapparatuur. Hiervoor heb je geen aparte software of dergelijke nodig. Bekijk direct ons assortiment voor de gewenste USB hub.

Welke USB hub moet ik kopen?

Bij het aanschaffen van een passende USB hub is het belangrijk alvorens de aankoop na te gaan welke mogelijkheden je nodig hebt. Weet je bijvoorbeeld al hoeveel extra poorten jij normaal gebruikt voor bijvoorbeeld werk? Er zijn namelijk verschillende USB splitters met een diversiteit in aantal extra poorten. Daarnaast zijn er verschillende soorten USB die de hub moet ondersteunen. Bij Kabeldirect.nl kun je kiezen uit diverse soorten. Het signaal van een USB 2.0 heeft een maximale snelheid van 480 Mb/s terwijl een USB 3.0 een maximale snelheid van 5 Gb/s heeft. De snelste van het stel is de USB 3.1 met een snelheid van 10 Gb/s. Tot slot verkopen wij een aantal Firewire hubs. Deze functioneren in principe hetzelfde als de USB splitters maar hier kunnen extra Firewire poorten mee gecreëerd worden. Dit kan zeer eenvoudig worden aangesloten met FireWire kabels.

USB hub met voeding

In een aantal gevallen kan er gekozen worden voor een USB hub met voeding. Dit wil zeggen dat er een extra functionaliteit aanwezig is zodat de hub ook al oplaadstation gebruikt kan worden. Deze hub met voeding wordt geleverd met een adapter en is de ideale oplossing om meerdere apparaten te voeden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Orico 3.0 USB hub.

Een USB hub kopen bij Kabeldirect.nl!

Bekijk hieronder ons assortiment aan USB hubs en USB splitters. Bestel je vandaag vóór 22:00? Dan ontvang jij jouw product morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.