CATEGORIEËN

USB hubs

Te weinig USB poorten in je laptop of computer? Maak kennis met ons assortiment USB hubs waardoor je direct meer poorten in gebruik kunt stellen. Je hebt uitgebreid de keuze tussen verschillende hubs variërend van drie tot tien poorten. Maak snel je keuze en bestel op werkdagen voor 22:00, dan heb je morgen je bestelling al in huis.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4 5

Wat is een USB hub?

Een USB hub is de ideale oplossing wanneer jouw laptop, computer of ander apparaat te weinig USB poorten bevat. Het aantal poorten kan namelijk zeer gemakkelijk worden uitgebreid met behulp van een USB hub. Dit apparaat is zeer eenvoudig te gebruiken. Je sluit de hub aan op een vrije USB poort, bijvoorbeeld op je laptop en maakt op deze manier meer nieuwe USB aansluitingen vrij die je kunt gebruiken voor randapparatuur. Hoeveel aansluitingen dit zijn is afhankelijk van het aantal USB poorten en diverse andere aansluitingen op de hub. Hiervoor heb je geen aparte software of dergelijke nodig, de meeste hubs zijn plug-and-play. Bekijk direct ons assortiment voor de gewenste USB hub.

Welke USB hub moet ik kopen?

Bij het aanschaffen van een passende USB hub is het belangrijk alvorens de aankoop na te gaan welke mogelijkheden je nodig hebt. Bekijk eerst hoeveel extra poorten jij nodig hebt voor bijvoorbeeld je werk. Er zijn namelijk verschillende USB splitters met een diversiteit in aantal extra poorten. Daarnaast zijn er verschillende versies USB die de hub kan ondersteunen. Bij Kabeldirect.nl kun je kiezen uit diverse soorten. De maximale snelheid van een USB 2.0 signaal bedraagt 480 Mb/s terwijl een USB 3.0 signaal (ook wel 3.1 Gen 1 of 3.2 Gen 1 genoemd) een maximale snelheid van 5 Gb/s heeft. De snelste van het stel is de USB 3.2 Gen 2 met een snelheid van 10 Gb/s.

USB hub met voeding

In een aantal gevallen kan er gekozen worden voor een USB hub met voeding. Dit wil zeggen dat er een extra functionaliteit aanwezig is zodat de hub ook als oplaadstation gebruikt kan worden. Deze hub met voeding wordt geleverd met een adapter en is de ideale oplossing om meerdere apparaten te voeden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Orico 3.0 USB hub. Daarnaast bestaan er USB hubs met Power Delivery. Power Delivery zorgt er in principe voor dat je aangesloten apparaten ook kunt opladen.

Een USB hub kopen bij Kabeldirect.nl!

Bekijk hierboven ons assortiment aan USB hubs en USB splitters. Bestel je vandaag vóór 22:00? Dan ontvang jij jouw product morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.