CATEGORIEËN

Overige merken

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Smartphone accessoires bestelt u bij Kabeldirect

Heeft u een telefoon van BlackBerry, HTC, LG, Sony of Nokia en bent u op zoek naar accessoires voor uw telefoon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan telefoonhoesjes, screenprotectors, kabels & laders en accessoires. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie.

Optimale bescherming bieden aan uw telefoon

Om uw telefoon een optimale bescherming te bieden, kunt u het beste gebruik maken van een telefoonhoesje en/of een screenprotector. Zo is uw telefoon altijd beschermd tegen krassen, vuil en stof. In de productomschrijving staat beschreven voor welke telefoon het hoesje of screenprotector geschikt is. Daarnaast verkopen wij ook diverse sportarmbanden voor uw smartphone.

Opladen

Wij hebben diverse opladers en oplaadkabels in ons assortiment waarmee u uw telefoon kunt opladen. Bekijk goed voor welke telefoon deze opladers & oplaadkabels geschikt zijn. Dit staat beschreven in de productomschrijving. Wilt u uw telefoon opladen in de auto? Bekijk dan onze autoladers eens!

Accessoires

Bent u op zoek naar gadgets voor uw SIM-kaart? Kijk dan snel bij onze accessoires! Daarnaast hebben wij een divers assortiment aan telefoonhouders, powerbanks, touchscreen pennen, selfiesticks en nog veel meer. Bekijk snel onze accessoires voor uw telefoon! Ontdek hieronder snel ons assortiment aan accessoires voor uw smartphone.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een product voor uw telefoon? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!