CATEGORIEËN

Overige


Tangen bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect!

Wij hebben een divers assortiment aan tangen. Bent u op zoek naar een tangenset waarmee u bijvoorbeeld reparatiewerkzaamheden kunt uitvoeren? Bekijk dan hieronder onze tangen!

Verschillende tangensets

Wij verkopen verschillende tangensets. Deze sets bevatten tangen die geschikt zijn voor sieraden, elektronica onderdelen en reparatieklussen. In de productomschrijvingen kunt u exact zien welke tangen in de set zitten. Met de tangen van Kabeldirect wordt elke klus een gegarandeerd succes.

Elektriciteitsdraden knippen

Wilt u elektriciteitswerkzaamheden uitvoeren met een bepaalde tang? Zorg er dan altijd voor dat de elektriciteit is afgesloten. Daarnaast is het van groot belang om te kiezen voor een tang met geïsoleerde handvaten. Bekijk hier ons assortiment aan verschillende tangen en maak iedere klus een succes met de tangen van Kabeldirect!

Advies of hulp nodig?

Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een tang? Wij helpen u graag bij vragen en geven u graag professioneel advies. Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].