CATEGORIEËN

Kniptangen


Een kniptang bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een tang om een luidsprekerkabel te knippen? Of wilt u andere metalen of plastic draden doorknippen? Dan kunt u het beste kiezen voor een kniptang. Wij hebben een divers assortiment aan kniptangen.

Zijkniptang

Wij verkopen verschillende zijkniptangen. Deze tangen worden ook wel zijsnijtangen genoemd. De zijkniptang knipt aan de zijkant en wordt voornamelijk gebruikt om draadnagels, installatiedraad of ijzerdraad te knippen. Wij hebben ook afgeschuinde zijkniptangen in ons assortiment. Deze tangen zijn ideaal voor precisie werkzaamheden en werk op moeilijk bereikbare plaatsen.

Voorkniptang

Wij verkopen ook voorkniptangen. Deze tangen staan ook wel bekend als voorsnijtangen of kopkniptangen. Deze tangen knippen aan de voorkant en worden gebruikt om elektriciteitsdraad, ijzerdraad en staaldraad te knippen.

Elektriciteitsdraden knippen

Wilt u een kniptang gebruiken om elektriciteitswerkzaamheden uit te voeren? Zorg er dan voor dat de elektriciteit is afgesloten en kies voor een kniptang met geïsoleerde handvaten. Bekijk hieronder ons assortiment aan kniptangen. Heeft u nog vragen? Of heeft u twijfels bij de aanschaf van een kniptang? Wij helpen u graag. Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].