CATEGORIEËN

Kerstverlichting op batterij

Kerstmis zonder sneeuw voelt al als een zwaar gemis. Maar als er geen kerstverlichting aanwezig is in en rondom een huis gaat het kerstgevoel helemaal verloren. Daarom tuigen vele gezinnen hun interieur en exterieur op als Kerst langzaam in zicht komt. Sommige iets eerder dan anderen en sommige iets enthousiaster dan anderen. Hoe dan ook, het is altijd even puzzelen of je uitkomt met alle kabels en verlichting. Heel vervelend is het dan dat er niet overal waar je het nodig hebt een stopcontact is. Gelukkig is voor dat probleem kerstverlichting op batterij.

lees meer...

De voordelen van kerstverlichting op batterij

De voordelen van kerstverlichting hoeven we je vast niet uit te leggen. Kerstverlichting op batterij is net iets anders en brengt voordelen met zich mee die andere verlichting niet kan bieden.

Chaos van kabels is verleden tijd

Hier en daar verlichting ophangen is leuk maar al die verlichting heeft ook stroom nodig. Die stroom verkrijg je via kabels die naar het stopcontact leiden. Je raad het al, al die verlichting door elkaar zorgt voor een grote wirwar van kabels. Met kerstverlichting op batterij heb je daar een stuk minder last van. De bron van energie hoeft namelijk niet aangesloten te worden op een stopcontact. Stekkerdozen en een een ingewikkelde brei van kabels zul je dus niet nodig hebben.

Verlichting op de moeilijkste plekken

Kerstverlichting op batterij is niet afhankelijk van een stopcontact. Daardoor is het mogelijk om de kerstverlichting te plaatsen op plekken waar dat normaal niet of moeilijk gaat. Ook kan kerstverlichting op batterij gebruikt worden als kerstverlichting voor buiten. Controleer wel altijd even hoe de batterijen beschermd worden.

Wat je verder moet weten over kerstverlichting op batterij

Er zijn nog een aantal elementen waar je rekening mee kunt houden voor je kerstverlichting op batterij gaat bestellen. Met deze informatie op zak kun je de juiste keuze maken en met een gerust hart bestellen.

  1. Hoe lang brand kerstverlichting op batterij?

  2. Dat hangt helemaal van de batterij af waardoor hier geen eenduidig antwoord op kan worden gegeven. Check altijd het type batterij dat in de verlichting gaat om een inschatting te maken. Verder is niet iedere batterij van dezelfde kwaliteit.

  3. Welke batterijen voor de kerstverlichting?

  4. De meest voorkomende batterijen zijn AA en AAA. Bij Kabeldirect.nl kun je ook terecht voor batterijen en benodigdheden zoals batterijladers.

    Kerstverlichting op batterij kopen bij Kabeldirect.nl

    Bij Kabeldirect kun je terecht voor alle soorten kerstverlichting. Kom je ergens niet uit, weet je niet welk product je nodig hebt of wil je gewoon extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.