CATEGORIEËN

PlayStation 5 kabels

Op zoek naar een kabel voor de Sony PlayStation 5? Ontdek alle kabels voor de PS5 in onze webshop. Soms kan het zijn dat bijgeleverde kabels aan vervanging toe zijn of dat je een kabeltje kwijt bent. Bij Kabeldirect.nl vind je de beste kabels voor een optimale game-ervaring. Bestel direct een nieuwe HDMI kabel of oplaadkabel voor de PS5 en ga ongestoord verder met je favoriete game.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

HDMI kabel PS5: verbind je PlayStation 5 met de televisie

Om jouw PlayStation met de televisie te verbinden heb je een HDMI kabel nodig. Ga voor ultrascherp beeld met de beste HDMI kabels in jouw gewenste lengte. Kies bijvoorbeeld voor een HDMI 2.1 kabel in 0,5, 1, 1,5 of 2 meter waarmee jouw games in de allerhoogste resolutie en kwaliteit worden weergegeven. Deze kabel is geschikt voor de Sony PS5 DE (Digital Edition) en UHD (Ultra HD Edition met Blu-Ray Speler) en voor iedere TV, van full HD tot 4K of zelfs 8K. Ook ondersteunt deze kabel andere apparatuur en voldoet die aan 2.1 vereisten zoals een bandbreedte van 48 Gbit/s en andere functies zoals QMS, QFT en eARC. Dankzij de stevige metalen en vergulde connectoren gaat deze kabel gegarandeerd lang mee.

Wanneer je de PlayStation wilt aansluiten dien je de kabel in de HDMI out poort van je PlayStation te duwen en het andere uiteinde in de HDMI-ingang van je televisie. Sluit de console vervolgens aan op het stroomnetwerk middels de stroomadapter en klik op het PS5 logo. Kies het juiste HDMI kanaal op je televisie en start direct met gamen.

PS5 oplaadkabel: nooit meer een lege PlayStation 5 controller

Bestel nu jouw oplaadkabel van USB A naar USB Type-C en laad gemakkelijk en supersnel je PlayStation DualSense 5 controller op. Heb nooit meer een lege controller of een kabel met een los contact dankzij onze PS5 oplaadkabels. Er is natuurlijk niets vervelender dan een controller die tijdens het gamen uitvalt omdat de accu leeg is. Is je huidige oplaadkabel net te kort om vanaf je bank of stoel te halen, of wil je het liefst helemaal zonder kabel spelen? Ook dat is mogelijk. Wij hebben oplaadkabels in 1, 2 of 3 meter die geschikt zijn voor data- en opladen en voor synchronisatie.

Budget oplaadkabel

Met de budget oplaadkabel kun je voordelig en supersnel je DualSense 5 controller opladen. Deze USB-A naar USB-C kabel is geschikt voor USB 2.0 en 1.1 aansluitingen. Ben je op zoek naar een kabel die 3.1 aan kan? Kies dan voor een premium oplaadkabel.

Premium oplaadkabel

De premium oplaadkabel is iets duurder maar van betere kwaliteit. De kabel heeft een maximaal oplaadvermogen van 15W dankzij de USB-C 3.1 Gen 1 technologie en draagt tevens data over met 5 Gbit/s, dat is 10x sneller dan USB 2.0. Natuurlijk is deze USB-A naar USB-C kabel ook geschikt voor USB 2.0 en 1.1 aansluitingen, de snelheid wordt dan automatisch verlaagd.

Playstation 5 kabels kopen bij Kabeldirect.nl

Bij Kabeldirect kun je terecht voor verschillende PS5 kabels en accessoires. Kom je ergens niet uit, weet je niet welke lengte of soort je nodig hebt of wil je graag extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.