CATEGORIEËN

Speaker beugel

Als je optimaal wilt genieten van muziek en films kan een goed geluid niet ontbreken. Om de beste geluidsbeleving te creëren is de positie van de speakers erg belangrijk. Met een speaker beugel plaats je de speakers makkelijk op de juiste plek. Bij Kabeldirect vind je zowel universele speaker beugels als bekende merken zoals Sonos en Google Home.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Wat is een speaker beugel?

Met een speaker beugel hang je je speakers makkelijk op zonder dat de speaker al te veel ruimte in beslag neemt. Zo is het bijvoorbeeld handig een beugel te gebruiken om een home cinema set of soundbar op te hangen, zodat je televisie beleving compleet wordt.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een speaker beugel?

Het allerbelangrijkste is dat je altijd moet kunnen genieten van mooi geluid, ook als de indeling van de ruimte waar je de speaker plaatst verandert. Daarnaast kunnen kabels een doorn in het oog zijn. Bekijk daarom deze tips voor je je nieuwe luidspreker beugels aanschaft:

  • De meeste speakers zijn geschikt om op te hangen. Bekijk eerst goed het ophangmechanisme, zodat je zeker weet dat je een speaker beugel koopt die hiervoor geschikt is. Je kunt namelijk niet alle universele speaker beugels gebruiken voor een bepaald merk.
  • Bedenk ook alvast of je de speakers horizontaal of verticaal wilt ophangen. Sommige luidspreker beugels zijn kantelbaar en andere niet.
  • Houd rekening met het maximale draaggewicht van de speaker beugel.
  • Met het oog op afwerking is het belangrijk om van te voren te bedenken of je de kabel kunt wegwerken in de muur, of bijvoorbeeld een kabelgoot. Kun je dit niet? Dan is het wellicht handiger om te kiezen voor een speaker standaard.
  • Lukt het niet om een speakerbeugel op te hangen? Bekijk dan onze speakerstandaarden.

Welke speaker beugel heb jij nodig?

Kom je er niet uit, weet je niet welke speaker beugel of luidspreker beugel het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.