CATEGORIEËN

Oordopjes

Muziek luisteren heeft voor iedereen een ander doel. Je wilt even afschakelen na een drukke dag, je hebt juist extra motivatie nodig tijdens een workout of je wilt simpelweg de tijd doden. Datzelfde geldt voor het luisteren van je favoriete podcast. Het is vooral het geluid dat goed moet zijn, zodat je waar je ook bent ongestoord kunt luisteren, ongeacht welk doel je hebt. Oordopjes bieden de oplossing voor deze situatie. Nu is het aan jou om te bepalen welke oortjes bij jou passen.

lees meer...

Draadloze oordopjes of niet?

Voorheen werden zo goed als alle oordopjes met kabel gemaakt. Tegenwoordig kennen we de luxe dat er ook draadloze oordopjes beschikbaar zijn, ook wel bluetooth oordopjes. Hierdoor is het geklungel met kabels die in de knoop zitten verleden tijd. Ook kan de kabel tijdens het dragen van je oortjes niet meer in de weg hangen en heb je geen last van ruis of andere geluiden door toedoen van de kabel. Draadloze oordopjes kunnen vaak wel een stukje duurder zijn dan oordopjes met kabel. Voor mensen die zich niet storen aan een kabel is het nog steeds een prima oplossing. Mocht je niet zo’n fan zijn van in-ear oordopjes, dan kun je beter een kijkje nemen in ons assortiment hoofdtelefoons. Ook kun je bij ons terecht voor alle soorten audiokabels.

Goedkope draadloze oortjes

Voor iedereen die niet al te veel geld wilt uitgeven beschikt ons assortiment over goedkope draadloze oortjes. In tegenstelling tot de bekende A merken kun je ook genieten van een prima geluidskwaliteit voor een eerlijke prijs. Daar wordt je portemonnee ook blij van. Kijk rustig verder in onze webshop. De prijzen en producten variëren in prijs zodat er voor ieder budget een passende oplossing is.

Earpods

Liefhebbers van Apple oortjes kunnen ook bij Kabeldirect.nl terecht. In onze shop kun je namelijk een aantal uitvoeringen van de Earpods vinden. Het gaat hier uiteraard om originele producten. Wil jij Apple earpods lightning bestellen? Dan geniet je van onze aantrekkelijke aanbieding. Indien het product op voorraad is en jij vóór 22:00 bestelt, heb je het product de volgende dag in huis. Aarzel niet te lang en bestel je Apple oortjes met draad vandaag nog.

Oordopjes kopen bij Kabeldirect.nl

Bij Kabeldirect kun je terecht voor verschillende oordopjes. Kom je ergens niet uit, weet je niet welk product je nodig hebt of wil je gewoon extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.