CATEGORIEËN

Kaartlezers

Geheugenkaart uitlezen via uw computer met een kaartlezer

Heeft u een (digitale) camera of camcorder en wilt u uw gemaakte video’s of foto’s tonen op uw computer? Dit kunt u doen door uw camera met een kabel aan te sluiten op uw computer. Maar het kan ook eenvoudiger door uw geheugenkaart uit te lezen via uw computer met behulp van een kaartlezer. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan kaartlezers.

Plug en play

Een kaartlezer is zeer eenvoudig in gebruik. Het enige dat u hoeft te doen, is het insteken van uw geheugenkaart en vervolgens kunt u de kaartlezer aansluiten op uw computer via de USB aansluiting. Het is niet nodig om hiervoor extra software te installeren.

Kaartlezer & hub

Naast gewone kaartlezers, verkopen wij ook kaartlezers die dienen als hub. Hierop kunt u gemakkelijk USB apparaten op aansluiten. Hierbij kunt u denken aan een muis, toetsenbord, flashdrive, maar ook aan een oplader (met USB aansluiting) voor uw telefoon.

Geheugenkaarten

Welk type geheugenkaart wilt u uitlezen via uw computer? Er zijn namelijk zeer veel verschillende soorten geheugenkaarten, zoals SD, Micro SD, SDHC en SDXC kaarten. In de productomschrijving van de kaartlezers staat beschreven welke geheugenkaarten de kaartlezer ondersteunt. Let hier dus goed op bij de aanschaf van een kaartlezer. Wilt u meerdere kaarten tegelijkertijd uitlezen op uw pc? Bekijk dan onze dubbele kaartlezers. Bekijk hieronder ons assortiment aan (dubbele) kaartlezers.