CATEGORIEËN

Antenne/Satelliet - Coax

Antennes en adapters voor coax-kabels bestelt u bij Kabeldirect

Om uw televisie of radio van antenne/satelliet signalen te voorzien, kunt u een coaxkabel gebruiken. Wij hebben verschillende antennes en adapters in ons assortiment waarmee dit mogelijk is.

Antenne

Met een antenne kunt u heel eenvoudig stereo radio- of televisiesignalen ontvangen. Deze antenne kunt u aansluiten op een ontvanger met een coaxkabel. Daarna kunt u direct gebruik maken van uw televisie of radio. Wij hebben binnen- en buitenantennes in ons assortiment.

Adapter

Naast antennes verkopen wij ook verschillende ‘internet over coax’-adapters. Met deze adapters kunt u naast het ontvangen van radio- of televisiesignalen ook een datanetwerk creëren.

Hoe werkt dit?

Deze adapter kunt u plaatsen in de buurt van uw modem. Dit is vaak het beginpunt van uw coax. Deze adapter dient aangesloten te worden op het modem door middel van een coaxkabel. De tweede adapter kunt u plaatsen in de buurt van uw netwerkapparaten. Door middel van een coaxkabel kunt u uw adapters verbinden. Op de andere coax ingang sluit u uw televisie of radio aan. Met een UTP kabel is het mogelijk om de tweede adapter te verbinden met uw netwerkapparaat. Op deze wijze heeft u een netwerkverbinding tot stand gebracht zonder netwerkkabels te trekken.

Heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan antennes en adapters. Heeft u nog vragen? Tijdens onze openingstijden kunt u contact met ons opnemen voor professioneel advies. Wij helpen u graag!