CATEGORIEËN

Sonos muurbeugels

Met Sonos muurbeugels of Sonos wandsteunen hang je je luidsprekers eenvoudig aan de muur. Hierdoor zorg je voor optimale geluidsverspreiding in de ruimte. Er zijn verschillende soorten Sonos muurbeugels verkrijgbaar, zoals vaste en draaibare varianten. Bekijk de mogelijkheden en bestel eenvoudig bij Kabeldirect.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Wat is een Sonos muurbeugel?

Een Sonos muurbeugel is een accessoire die speciaal is ontworpen om Sonos luidsprekers op te hangen aan muren of plafonds. Sonos is een bekend merk dat draadloze multiroom-audiosystemen produceert, en muurbeugels zijn handige accessoires die kunnen helpen om de luidsprekers op een nette en ruimtebesparende manier in je woon- of werkruimte te plaatsen.

Verschillende soorten Sonos muurbeugels

Sonos heeft verschillende type luidsprekers en bij het kopen van een muurbeugel is het daarom belangrijk dat je degene kiest die geschikt is voor jouw audiosysteem. Er zijn vaste en draaibare muurbeugels. Daarnaast heb je keuze uit witte en zwarte varianten. Afhankelijk van je systeem en van jouw wensen, bepaal je welke Sonos muurbeugels geschikt zijn. Wij helpen je hier graag bij.

Vaste en draaibare Sonos wandsteunen

De vaste muurbeugels zijn de eenvoudigste variant en deze zijn in veel gevallen toereikend. Ook zijn er muurbeugels die draaibaar en kantelbaar zijn. Dat geeft je meer vrijheid voor de beste geluidsverdeling in jouw ruimte.

Sonos muurbeugels wit en zwart

Afhankelijk van de kleur van je Sonos speaker, kies je voor een zwarte of witte muurbeugel. De muurbeugels zijn zo ontworpen, dat het design en de kleur mooi aansluiten op je speaker. Op die manier kun je je audiosysteem op een nette en stijlvolle manier binnen je interieur plaatsen.

Waar plaats ik mijn Sonos speakers?

Het algemene advies is om de speaker aan de achterkant voldoende ruimte te geven en niet te dicht tegen de muur te plaatsen. Voor kleine speakers geldt dat er minstens 2,5 centimeter vrije ruimte dient te zijn aan de achterkant. Grote speakers kunnen het beste minimaal 5 centimeter van de muur af hangen. Bij het ontwerp van de muurbeugels is hiermee rekening gehouden.

Hoe hoog hang ik mijn Sonos speaker?

De ideale hoogte voor jouw Sonos speaker is op oorhoogte. Het is raadzaam om deze richtlijn te volgen bij het monteren van de Sonos-muurbeugels. Om de beste locatie te bepalen, ga je bijvoorbeeld op de bank zitten en zorg je ervoor dat de speakers op oorhoogte komen te hangen.

Sonos muurbeugels monteren

De meeste Sonos muurbeugels zijn voorzien van alle montagematerialen die je nodig hebt voor de bevestiging, zoals stevige pluggen. Sommige modellen zijn voorzien van een ingebouwde waterpas, die de installatie heel eenvoudig maakt.

Sonos muurbeugels kopen bij Kabeldirect.nl

Bestel je Sonos muurbeugels eenvoudig bij Kabeldirect. Heb je extra advies nodig? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op de oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.