CATEGORIEËN

HDMI


Geen resultaten gevonden voor de filter!

HDMI kabels bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Wilt u uw computer of laptop aansluiten op uw beeldscherm? Dan kunt u gebruik maken van een HDMI aansluiting. HDMI wordt gebruikt om audio- en videosignalente verzenden vanaf uw PC naar uw televisie. Wij hebben een ruim assortiment aan HDMI kabels en apparatuur.

Soorten HDMI kabels en versies

Er bestaan verschillende soorten HDMI kabels. Zo zijn er HDMI 1.3, HDMI 1.4 , HDMI 2.0 kabels. Al deze HDMI kabels zijn goed om uw apparatuur aan te sluiten op uw computer, maar er kan wel onderscheid gemaakt worden in deze verschillende versies. HDMI 2.0 kabels ondersteunen namelijk veel meer functies dan HDMI 1.3 kabels.

Type HDMI connectoren

Naast de verschillende versies van HDMI, wordt er ook nog onderscheid gemaakt in HDMI connectoren. Zo zijn er bijvoorbeeld micro en mini HDMI kabels. Deze zijn uitermate geschikt om uw (foto)camera, tablet of camcorder op uw televisie aan te sluiten. Heeft uw apparatuur geen HDMI aansluiting? Dat is geen probleem. Wij hebben namelijk ook HDMI – DVI kabels & Displayport – HDMI kabels.

HDMI omvormers en adapters

Wilt u een HDMI kabel aansluiten op bijvoorbeeld een DVI of USB poort? Bekijk dan onze HDMI adapters eens. Daarnaast verkopen wij ook HDMI omvormers, waarmee het mogelijk is om een HDMI signaal om te zetten in een ander soort signaal.

HDMI schakelaars en splitters

Een HDMI splitter is ideaal als u een HDMI bron op meerdere schermen tegelijkertijd wilt afspelen. Wilt u snel en eenvoudig wisselen tussen HDMI apparaten? Dit is mogelijk met een HDMI schakelaar.