CATEGORIEËN

Micro HDMI kabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Micro HDMI kabels bestelt u bij Kabeldirect

Een HDMI kabel wordt gebruikt om digitale audio- en videosignalen over te dragen van een apparaat naar uw televisiescherm of computermonitor. Hierdoor is de kwaliteit van het beeld zeer hoog. Wij hebben een grote diversiteit aan HDMI kabels in ons assortiment. Wilt u bijvoorbeeld uw camera aansluiten op uw televisie? Bekijk dan hieronder ons assortiment aan micro HDMI kabels.

Verschillende apparaten

Micro HDMI kabels worden gebuikt om verschillende apparaten aan te sluiten op uw televisie of monitor. Wilt u bijvoorbeeld een filmpje van uw telefoon, tablet of (Go Pro) camera afspelen? Met een micro HDMI kabel is het allemaal mogelijk!

Verschillende HDMI kabels

Wij verkopen verschillende soorten micro HDMI kabels. Waar moet u dan op letten bij de aanschaf van zo’n kabel? Ten eerste is het van belang om de lengte te weten van de kabel die u nodig heeft. Wij hebben HDMI kabels in verschillende maten. Daarnaast is het van belang om te weten welke HDMI versie de kabel ondersteunt.

HDMI 1.3, HDMI 1.4 of HDMI 2.0

Er zitten een aantal verschillen tussen bovenstaande HDMI versies. HDMI 1.3 ondersteunt 3D en Full HD resoluties, maar het is niet mogelijk om internet te delen met dezelfde HDMI kabel. HDMI 1.4 ondersteunt 3D en 4K resoluties op 30 Hz. HDMI 2.0 ondersteunt 3D en 4K resoluties op 60 Hz. Deze kabel geeft dus ook het beste beeld. Let dus goed op of de kabel wel uw gewenste HDMI versie ondersteunt. Bekijk hieronder ons assortiment aan micro HDMI kabels.