CATEGORIEËN

Netadapters


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

De beste netvoedingadapters bestelt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een netvoedingadapter voor uw apparaten? Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een spelcomputer of een telefoon. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende voedingadapters in ons assortiment. Ideaal voor als uw adapter stuk is gegaan of voor als u de adapter kwijt bent geraakt.

Wij hebben een ruim en divers assortiment aan netadapters voor verschillende apparaten. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan adapters voor uw spelcomputer, zoals een XBOX, Playstation of Wii etc. Daarnaast verkopen wij ook USB netadapters met één of meerdere poorten, waarmee u bijvoorbeeld uw telefoon(s) mee op kunt laden. Wij hebben bovendien adapters in ons assortiment voor scheerapparaten, bewakingcamera’s, monitoren en voor nog veel meer apparaten. Bekijk onze netadapters hieronder!

Reserveplugs

Naast de adapters verkopen wij ook verschillende reserveplugs voor netadapters. Op de adapters kunt u deze plugs aansluiten. Door dit te doen, kunt u de desbetreffende netadapter aansluiten op andere apparaten. Let bij de aanschaf van reserveplugs goed op voor welke apparaten de plugs geschikt zijn.

Heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan netadapters en reserveplugs. Komt u er niet uit? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken bij vragen of voor professioneel advies op +31 (0)85-2737303 of op [email protected]. Wij helpen u graag!