CATEGORIEƋN

Gereedschap


Krimptangen bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Wilt u uw eigen telefoonkabels maken? Dan kunt u het beste gebruik maken van een krimptang. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende krimptangen in ons assortiment. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie.

Functies krimptang

Krimptangen hebben verschillende functies. Ten eerste beschikt een krimptang over een knipfunctie. Dat wil zeggen dat u hiermee de kabel korter kunt maken. Daarnaast kunt u met een krimptang kabels strippen. Bij het strippen van een kabel worden de geleiders blootgelegd. Hierna kan er een andere kabel aan gemonteerd worden. Tot slot is het met een krimptang mogelijk om kabelschoentjes of connectoren vast te maken aan de kabel.

Zelf telefoonkabels maken

Met een krimptang is het zeer eenvoudig om zelf een telefoonkabel te maken. Ten eerste stript u de buitenkant van de kabel. Vervolgens kunt u de draden plaatsen in de groeven van het kabelschoentje of connector. Daarna plaatst u de connector of het kabelschoentje in de tang en knijpt u deze vast. Zo heeft u heel eenvoudig uw eigen telefoonkabel gemaakt.

Heeft u advies nodig?

Hieronder kunt u ons assortiment aan krimptangen bekijken. Heeft u nog vragen of twijfels bij de aanschaf van een krimptang? Voor professioneel advies zijn wij telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected] tijdens onze openingstijden.