CATEGORIEËN

Huis, tuin & keuken


Apparatuur voor in uw huis, tuin & keuken bestelt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar apparatuur voor in uw huis, tuin of keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan apparatuur voor beveiliging & domotica en ventilatoren. Ook hebben wij een uitgebreide selectie cadeau ideeën. Bekijk hier onder ons aanbod!

Beveiliging & Domotica

Wij hebben een divers assortiment aan beveiligingsapparatuur. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan camera- en brandbeveiliging, maar ook aan alarmsystemen. Daarnaast verkopen wij ook diverse domotica systemen. Dit zijn geïntegreerde systemen die ervoor zorgen dat uw woongenot geoptimaliseerd wordt. Hiermee kunt u uw elektrische apparaten efficiënt beheren en bedienen. Met deze moderne technologieën van Fibaro wordt het wonen veiliger, efficiënter, aangenamer en flexibeler.

Ventilatoren

Op hete dagen is een ventilator bijna niet meer weg te denken. Zorg ervoor dat u lekker koel blijft met de ventilatoren van Kabeldirect. Wij verkopen diverse ventilatoren van verschillende afmetingen. Zo hebben wij USB ventilatoren, tafelventilatoren en staande ventilatoren. De meeste ventilatoren zijn instelbaar op verschillende standen.

Cadeau artikelen

Wij hebben natuurlijk veel meer dan alleen kabels. Bij Kabeldirect vindt ook een uitgebreid assortiment cadeau ideeën. Zo hebben wij Bluetooth speakers, hoofdtelefoons, zaklampen, camera's en nog veel meer!

Heeft u nog vragen?

Wij geven u graag professioneel advies en wij helpen u graag! Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].