CATEGORIEËN

Splitters en Schakelaars


Uw tulp splitters en schakelaars bestelt nu natuurlijk bij Kabeldirect.nl

Geeft u vaak presentaties of trainingen en wilt u dit op meerdere schermen tegelijkertijd doen? Of wilt u eenvoudig kunnen schakelen van stereo audiosignaal naar een ontvanger (bijvoorbeeld een versterker)? Dan kunt u ervoor kiezen om een tulp splitter of schakelaar aan te schaffen. Bekijk hieronder snel ons assortiment aan splitters en schakelaars.

Tulp signaal splitsen

Met een tulp splitter is het mogelijk om met meerdere schermen tegelijkertijd te werken, mits de schermen via tulp zijn aangesloten. Een tulp splitter zorgt ervoor dat u met meerdere schermen tegelijkertijd kunt werken. De splitter is dan als het ware de bron waaruit het geluid en beeld komt. Wij bieden verschillende tulp splitters aan.

Meerdere schermen aansluiten

Werkt u met 4 schermen? Dan kunt u ervoor kiezen om een 4-poorts audio/video splitter aan te schaffen. Als u met meer schermen werkt, bieden wij een 8-poortse audio/video splitter aan. Daarnaast verkopen wij tulp splitkabels. Met deze splitkabels kunt u van één tulp aansluiting meerdere aansluitingen maken.

Tulp schakelaars

Een tulp schakelaar zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt schakelen van stereo audiosignaal naar een ontvanger (bijvoorbeeld een versterker). Dit gaat heel makkelijk door het drukken op de schakelaars op het apparaat. Wij hebben verschillende tulp schakelaars in het assortiment. Zo zijn er audio/video schakelaars en alleen audio schakelaars. Daarnaast kunt u ook een keuze maken uit het aantal kanalen (2, 3 of 4) waartussen u kunt schakelen.


Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].