CATEGORIEËN

VGA verlengkabels


Uw VGA aansluiting verlengen

Heeft u uw pc aangesloten op uw beeldscherm, maar wilt u uw computer verplaatsen? Of is uw VGA aansluitkabel gewoon te kort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een divers assortiment aan VGA verlengkabels. Bekijk ons aanbod hieronder of lees verder voor meer informatie.

VGA

VGA is de afkorting van Video Graphics Array en is de verouderde versie van HDMI. VGA aansluitingen zitten dus voornamelijk op oudere beeldschermen en computers. Dit komt omdat het een analoge kabel is en het verzorgt enkel de overdracht van beeld. Voor audio-overdracht zult u dus nog een aparte kabel aan moeten schaffen.

Verlengkabels

Onze VGA verlengkabels zijn ideaal voor het verlengen van de kabels van uw beeldscherm naar uw computer of laptop. De kabels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen van twee tot tien meter. Zo bent u niet afhankelijk van een bepaalde afstand waarin u uw apparaten moet plaatsen in huis. Hieronder kunt u ons assortiment aan VGA verlengkabels bekijken.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag! Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een VGA verlengkabel? Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected]