CATEGORIEËN

Lithium batterijen


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Lithium batterijen nodig?

De levensduur van een lithium battij is vele malen langer, ze gaan tot zeven keer langer mee dan alkaline batterijen. Daarnaast blijven ze zelfs onder nul graden functioneren. Daardoor wordt dit type batterij vooral gebruikt in apparaten die een hoge stroomvraag en lange levensduur hebben. Hierbij kunt u denken aan digitale camera's, draadloze muizen en toetsenborden en rookmelders .

Lithium batterijmodellen

Het model dat binnen deze soort batterij het meest wordt gebruikt is de AA batterij. Hiervan zijn er meestal meerdere nodig voor één apparaat. Binnen ons assortiment zijn er verschillende merken die dit model lithium batterij aanbieden. Daarnaast worden ook de modellen AAA, 9V blok en de knoopcel veelal gebruikt. AAA batterijen, ofwel de potlood batterij, is de kleinere variant van de AA batterij. Daardoor is deze batterij geschikt voor apparaten waarin de ruimte voor batterijen beperkter is.

De 9 volt batterij is een platte, blokvormige batterij. Dit model alkaline batterij is geschikt voor apparaten die een constant en hoog energieverbruik hebben. De knoopcel is een kleine, platte, schijfvormige batterij. Dit model batterij wordt vooral gebruikt in apparaten waar de ruimte nog beperkter is dan bij het AAA model. Knoopcellen komen in allerlei maten. Zie ons assortiment voor een breed aanbod.

Advies nodig over lithium batterijen?

Het hangt af van het door u te gebruiken apparaat welk model lithium batterij het meest geschikt is. Als hulpmiddel staat in de beschrijving van de afzonderlijke producten hieronder telkens waarvoor de betreffende batterij geschikt is. Komt u er toch niet uit? Neem dan gerust even contact met ons op.