CATEGORIEËN

Bureau ventilator

Is het warm op kantoor? Of thuis, achter je bureau? Dat is niet best voor je concentratievermogen. Met een bureau ventilator zorg je voor een verkoelend briesje op je werkplek. Zo houd je altijd het hoofd koel, zelfs tijdens de meest complexe werkzaamheden, op de warmste dagen van het jaar. Bekijk onze verschillende bureau ventilatoren hieronder!

lees meer...

Waarom een bureau ventilator?

Bureau ventilatoren zijn de ideale toevoeging aan je werkplek. Het is een handzame en lichtgewicht ventilator die weinig ruimte inneemt. Een ventilator die past op iedere werkplek. Zelfs op een klein bureau houd je genoeg werkruimte over. Bureau ventilators doen doelgericht hun werk. Ze staan van dichtbij op je lichaam gericht en bieden zo verkoeling precies waar jij het nodig hebt. Waarom zou je de hele ruimte koelen als je ook alleen voor verkoeling kunt zorgen waar dat nodig is? Dat spaart energie en is dus duurzaam en efficiënt. Dankzij het lage vermogen is de bureau ventilator met USB niet alleen zuinig in gebruik, maar ook stiller. Zo biedt een bureau ventilator de verkoeling die je zoekt, zonder je af te leiden van je werk. Je kunt zelfs ongestoord vergaderen of bellen, want van deze ventilator zul je geen geluidsoverlast hebben. Onze bureau ventilatoren kun je aansluiten op een USB ingang of op het stroomnet via het stopcontact.

Bureau ventilators zijn multi-inzetbaar

Natuurlijk zijn ventilators op USB niet alleen geschikt voor je bureau of werkplek. 's Nachts zet je de ventilator met gemak in de slaapkamer om de nachtelijke zomerhitte te verdrijven. Een goede nachtrust komt immers ook je werk weer ten goede. Bovendien zijn muggen niet gek op ventilatoren. De luchtstromen zorgen dat ze slecht kunnen vliegen in een kamer waar een ventilator staat te draaien. Zo kom je dus ook nog prikvrij de zomer door. Misschien wil je jouw computer of laptop niet in de slaapkamer zetten. Met een USB-stekker sluit je jouw bureau ventilator rechtstreeks aan op het stopcontact. Zo kun je de ventilator overal in huis inzetten. Dat scheelt de aanschaf van meerdere apparaten: met één goede bureau ventilator zorg je voor verkoeling, in welke ruimte jij je ook maar bevindt. Ook kun je kiezen voor een van onze bureau ventilatoren met een normale stekker.

Bureau ventilator kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke bureau ventilator jij nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.