CATEGORIEƋN

DAB+ Radio's


1

Uitstekende DAB-radio's via Kabeldirect

Weet u nog hoe het vroeger ging? Met een radio en antenne die u continu moest instellen en richten, zocht u uw favoriete radiokanaal. Er was altijd ruis, zeker op de AM-band, en als radiostations wat frequentie betreft te dicht bij elkaar lagen, was het signaal altijd verstoord.

Maar sinds de opkomst van DAB, Digital Broadcasting Audio, behoort dit tot uw jeugdherinneringen. DAB is een volwaardige vervanger van analoge radio geworden. Bent u op zoek naar een goed presterende DAB radio? Leest u dan zeker verder.

Wat kunt u met een portable DAB radio?

Een moderne DAB-radio, of sinds 2013 DAB+ radio ontvangt radiosignalen digitaal en niet meer analoog. U heeft geen last van atmosferische storingen of drukte op de FM-band. Alle radiosignalen ontvangt u in een kraakheldere kwaliteit, hoewel het geluid, te vergelijken met MP3, wel gecomprimeerd is.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor extra informatie en het wegfilteren van reclames. En alle radiostations van uw voorkeur programmeert u eenvoudig in.

Kwaliteit en service bij Kabeldirect

Als uw keuze gevallen is op een moderne DAB-radio, dan zoekt u uiteraard een leverancier die u een ruime keuze biedt, bij wie u terecht kunt voor vakkundige adviezen en bovendien uitstekende service biedt. Kabeldirect is zo'n leverancier. Bij Kabeldirect bestelt u doordeweeks tot 21.00 uur en de volgende dag heeft u uw bestelling in huis. Heeft u uw keuze al kunnen maken?