CATEGORIEËN

Luidsprekerhouders

Wat is er fijner dan wanneer je in de auto tijdens het rijden kunt genieten van muziek. Niet heel veel als je het ons vraagt. Als die muziek ook nog eens van goede kwaliteit is, is de cirkel rond. Het kan je autoritten een stuk aangenamer maken. Of jij nou naar de radio luistert, een cd afspeelt of verbinding maakt met je telefoon. Voor iedereen die graag muziek luistert tijdens het rijden kan dit een belangrijk voordeel zijn. Om de kwaliteit van het geluid in je auto te verbeteren kun je een aantal dingen doen en zul je een aantal onderdelen nodig hebben. Een van die onderdelen zijn luidsprekerhouders. Wat dit precies zijn en waarvoor ze nuttig kunnen zijn vertellen we je graag.

lees meer...

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Wat zijn luidsprekerhouders?

Dit zijn in principe een soort ringen waarmee je in of op je autodeur een speaker in kunt bouwen. Deze worden daarom ook wel luidspreker ringen genoemd. Deze luidspreker ringen heb je vaak nodig om aftermarket speakers te monteren. Aftermarket speakers zijn speakers die achteraf ingebouwd (kunnen) worden, denk bijvoorbeeld aan Pioneer of JBL speakers. Vaak zijn deze speakers van betere kwaliteit en gaan zij ook langer mee. Op het moment dat jij je autospeakers gaat vervangen kan het dus zijn dat je andere luidsprekerhouders nodig hebt. Deze ringen zorgen ervoor dat de speakers bevestigd kunnen worden en op hun plek blijven.

De mogelijkheden van luidsprekerhouders

Mensen die luidsprekerhouders bestellen doen dit voornamelijk wanneer zij nieuwe speakers in hun auto willen bevestigen. In ons assortiment heb je de mogelijkheid om te kiezen voor ringen per automerk maar kun je ook voor universele ringen gaan. Een aantal van deze producten wordt gekocht zodat het mogelijk is om grotere speakers in te bouwen. Daarnaast kan het ervoor zorgen dat er meer ruimte wordt gecreëerd in de diepte om een grotere magneet in te bouwen. Op zoek naar meer kabels en accessoires voor je autoradio? Bekijk ons assortiment.

Aftermarket luidsprekerhouders

Onze luidsprekerhouders zijn uitermate geschikt om fabrieksspeakers te vervangen door aftermarket speakers. Vaak is er geen of te weinig plek in het deurpaneel waardoor er geen nieuwe speakers geïnstalleerd kunnen worden. Het komt ook vaak voor dat de originele speakers afgestemd zijn op de houder in de deur. Deze zit vaak met blindklinknagels gemonteerd en kan niet opnieuw gebruikt worden. Een ander voordeel van aftermarket luidsprekerringen is dat deze vaak net iets dikker zijn, waardoor er meer plek is voor een grotere luidspreker met een grotere magneet.

165mm, 130mm of andere maten speakers

Let voordat je begint vooral op welke maat speaker je graag wil inbouwen. Zorg ervoor dat de luidsprekerringen en het voertuig beiden geschikt zijn voor het inbouwen van de juiste maat speaker. Als je een 165mm (6,5”) speaker hebt, is het handig als het voertuig ook over een inbouwopening beschikt dat groot genoeg is. Soms verschillen deze maten voor de voor- en achterportieren.

Luidsprekerhouders kopen bij Kabeldirect.nl

Bij Kabeldirect kun je terecht voor luidsprekerhouders. Kom je ergens niet uit, weet je niet welk product je nodig hebt of wil je gewoon extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.