CATEGORIEƋN

DVI aansluitkabels

1

DVI aansluitkabels bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect!

Wilt u moderne beeldschermen aansluiten op apparatuur zoals een PC, laptop of DVD-speler? Dan kan een DVI kabel de perfecte oplossing zijn. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan DVI aansluitkabels.

DVI aansluitkabels

DVI aansluitkabels worden gebruikt om moderne beeldschermen te verbinden met uw apparatuur. Deze aansluitingen verzorgen de overdracht van digitale signalen van uw apparaat naar uw monitor(en). Het verzenden van videosignalen via HDMI is momenteel het meest populair, maar er wordt nog steeds veel gebruik gemaakt van DVI aansluitkabels. Het verbinden van uw apparatuur aan uw beeldscherm met een DVI kabel is zeer eenvoudig. U hoeft enkel de ene connector aan te sluiten op uw apparaat en de andere connector kunt u verbinden met uw monitor. Vervolgens kunt u genieten van videosignalen op uw beeldscherm.

DVI connectoren

Wilt u een DVI kabel kopen? Let dan goed op, want er zijn namelijk verschillende varianten in DVI connectoren:
- DVI-D Single link
- DVI-D Dual link
- DVI-A Analoog VGA
- DVI-I Single link
- DVI-I Dual link
Bekijk dus goed welke DVI connector u nodig heeft voor het verbinden van uw apparatuur met een monitor.

Heeft u advies nodig?

Hieronder kunt u ons assortiment aan DVI verlengkabels bekijken. Heeft u nog vragen? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch en per mail bereiken. Klik hier voor onze contactgegevens. Wij helpen u graag!