CATEGORIEƋN

Plat- en Langbektangen


1

Plat- en langbektangen bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een grijptang voor uw klussen? Dan kan een platbektang of langbektang de ideale oplossing zijn. Bekijk hieronder ons assortiment aan plat- en langbektangen.

Platbektang

Een platbektang wordt gebruikt om draden te grijpen en te buigen. Het is de ideale tang om sieraden mee te maken. Een platbektang is een tang met twee platte zijden. Er zijn twee verschillende soorten platbektangen. Zo kunt u kiezen voor een tang met een geribbelde bek. Hiermee kunt u materiaal extra stevig vastgrijpen. Een gladde platbektang wordt gebruikt voor materiaal dat makkelijk kan beschadigen.

Langbektang

Een langbektang wordt ook gebruikt om draden te grijpen en te buigen. Deze tang is te herkennen aan de dunne, lange en spitse bek. Het voordeel van een langbektang is dat het zeer eenvoudig is om verborgen draden te grijpen die moeilijk te bereiken zijn. Het is dus ook de ideale tang voor precisiewerk.Wij verkopen verschillende soorten plat- en langbektangen. Zo kunt u een keuze maken uit geribbelde en gladde bekken en de afmetingen van de lengte van de bek zijn verschillend. Bekijk hieronder ons assortiment aan tangen.

Heeft u advies nodig?

Komt u er niet uit? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].