CATEGORIEËN

DC stekkers

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

DC stekkers koopt u voordelig bij Kabeldirect

Om elektrische apparatuur te voorzien van stroom, wordt een adapter (netvoeding) gebruikt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het opladen van uw laptop. De stekker die u in uw apparaat kunt steken, wordt een DC stekker genoemd. Deze stekker staat ook wel bekend als DC plug, DC socket of voedingstekker. Wij hebben een divers assortiment aan DC stekkers.,/p>

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een DC stekker?

Bij de aanschaf van een DC plug is het van belang om op een aantal dingen te letten. Wat zijn de binnen- en buitendiameters van uw huidige voedingsstekker? Om uw huidige DC plug te vervangen, is het van belang een plug uit te kiezen met dezelfde diameters. Bovendien hebben de stekkers verschillende afmetingen in de lengte. Deze lengte kunt u vinden in de productomschrijving.

Kroonsteen adapter

Wilt u een DC plug monteren op een kabel met een plus- en minader? Dan kunt u het beste kiezen voor een DC stekker met een kroonsteen adapter. Deze stekkers zijn ideaal voor het aansluiten van voeding op beveiligingscamera’s.

Hoe kan ik mijn huidige DC stekker vervangen?

Het vervangen van uw huidige DC stekker is zeer simpel. U kunt de behuizing van de plug draaien en de kabel eenvoudig solderen. Zo kunt u eenvoudig uw kapotte DC stekker vervangen.

Heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan DC stekkers! Heeft u nog vragen? Dan kunt u hier contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!